پایگاه خبری تحلیلی امروله09:50 - 1395/02/21
نمایندگان مجلس نهم راه نیافته به دهمین مجلس:

برجام موجب توسعه و رشد صنعت هسته ای ایران شده است!

دو نفر از نمایندگان مجلس نهم در استان کرمانشاه که از راهیابی به مجلس دهم باز مانند برجام را عامل تسریع در پیشرفتهای هسته ای اعلام کردند.

به گزارشامروله،  دو نفر از نمایندگان مجلس نهم استان کرمانشاه که در حوزه های انتخابیه خود شکست خوردند در گفتگو با سایت مجلس نظر خود را در باره تاثیرات برجام در سرعت رشد صنعت هسته ای کشور را بیان کرده اند.

 

احمدی نماینده مردم شهرستانهای صحنه هرسین و گنگاور در مجلس نهم که رقابت را به کاندیدای جریان اصولگرا در انتخابات دهم واگذار کرد با بیان اینکه در شرایط پسابرجام تغییر وضعیتی در صنعت هسته ای کشور رخ خواهد داد، گفت: پیش از این روند توسعه صنعت هسته ای تقریبا کند و زمان‌بر بود از این رو ساخت نیروگاه اتمی بوشهر بسیار با تأخیر صورت گرفت اما در شرایط جدید نیروگاه دوم در وضعیت بهتری احداث خواهد شد.

 

وی البته معتقد است که همچنان بدعهدی ها وجود دارد و می گوید: باید توجه داشت هنوز در پسابرجام غربی ها به تعهدات خود به صورت کامل عمل نکرده و مشکلاتی در این خصوص وجود دارد که اگر استمرار پیدا کند ممکن است برای ما نیز مسائلی به وجود بیاید.

 

سید سعید حیدری طیب نماینده مردم کرمانشاه در مجلس نهم که در دور دوم انتخابات مجلس دهم مورد حمایت اکثریت اصلاح طلبان قرار داشت و البته موفق به راه یابی دوباره به مجلس نشد برجام را عامل تسریع کننده پیشرفت صنعت هسته ای می داند!

 

حیدری‌طیب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت تصویب برجام را برای توسعه صنعت هسته ای کشور بسیار موثر دانست و گفت: تا پیش از تصویب برجام مشکلات بسیاری برای احداث نیروگاه های اتمی داشتیم که اکنون در فضای ایجاد شده بعد از برجام توانسته ایم اعتماد بین المللی را نسبت به خود جلب کنیم.

 

گفتنی است، در استان کرمانشاه اکثر کاندیداهای حامی دولت و موافق توافق هسته ای موفق به کسب رای مردم نشدند.