پایگاه خبری تحلیلی امروله07:13 - 1395/05/23
قهرمان ووشوی جهان:

عفاف و حجاب باعث امنیت اجتماعی زنان می شود

مرصاد نیوز: قهرمان ووشوی جهان گفت: سلامت روان زن در جامعه و رشد روانی و اجتماعی زنان وقتی ایجاد می شود که جامعه امن باشد و این امنیت با رعایت عفاف و حجاب ممکن می شود.

به گزارشامروله، مریم هاشمی قهرمان ووشوی جهان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلیصبریهاظهار داشت: حجاب امنیت است و باعث اطمینان  و احساس رضایت از خود و محیط می شود و جامعه را به محیطی امن برای فعالیت زنان و دختران تبدیل می کند.

 

هاشمی افزود: حجاب وسیله ای برای عدم جلب نظر و نگاه نامحرمان است که از سوء استفاده  بیمار دلان و نامحرمان می کاهد، به عبارتی می توان گفت نا امنی اجتماعی و هتک حرمت های علیه زنان ریشه در بی حجابی دارد.

 

این قهرمان جهان یکی از ویژگی های ناب حجاب را کاهش حواشی مخرب ذهنی دانست و گفت: سلامت روان زن در جامعه و رشد روانی و اجتماعی زنان وقتی ایجاد می شود که جامعه امن باشد و این امنیت با رعایت عفاف و حجاب ممکن می شود.

 

وی در پایان گفت: زنی که محجبه در جامعه فعالیت می کند با دور کردن خود از نگاه طمع ورزان، می تواند شخصیت خود را ارتقا بخشد و زمینه رشد معنوی  خود را نیز فراهم سازد.