به گزارشامروله، به نقل از واشنگتن پست، «کلیکرافت،» نماینده آمریکا در سازمان مللمتحد، اعلام کرد که ایالاتمتحده پیشنویس قطعنامه تمدید تحریمتسلیحاتیایران را در اختیار روسیهقرارداده است.
روسیه پیش از این مخالفت خود را با تمدید تحریمهایتسلیحاتیایران اعلام کرده و حتیاعلام شدهکه برخی شرکتهایتسلیحاتیروسیه منتظر پایان این تحریم برای انعقادقراردادبا ایران هستند.
کلیکرافتتاکیدکرده است که پیشنویس تمدید تحریمتسلیحاتیایران علاوه بر روسیه٬ در اختیار فرانسه، انگلیس و آلمانقرارگرفته است.
سفیر آمریکا در سازمان مللمتحداعلام کرده است: خیلیزودما این پیشنویس را در اختیار همه ۱۵ عضو شورای امنیتقرارخواهیم داد. اما، میدانید، ما تلاش میکنیم که خیلی دقیق و خیلی کامل این کار را انجام بدهیم. کاملاًضروریاست که ما همه گزینههای خود را به کار بگیریم تا از تمدید تحریمتسلیحاتیسازمان ملل (علیه ایران) اطمینان حاصل کنیم.
کلیکرافتگفته است که چین و روسیه میبایست به اجماع جهانیدر خصوصاقدامات و رویکرد ایران بپیوندند.
این درحالیاست که نمایندگیچیندر سازمان ملل ماه گذشته اعلام کرد، آمریکا از توافقبرجامخارجشده و به «تعهداتشطبققطعنامه ۲۲۳۱ عمل» نکرده است.
نمایندگیچیناضافه کرده بود که آمریکا «حقی برای تمدید تحریمتسلیحاتیایران ندارد، چه رسد به اینکه بخواهد مکانیسم ماشه رافعالکند. حفظبرجامتنها راه درست پیش رو است».
