پایگاه خبری تحلیلی امروله05:37 - 1399/03/20
طی اطلاعیه‌ای مطرح شد؛

توضیح دفتر سخنگوی دولت درباره اعلام حداقل حقوق بازنشستگان

دفتر سخنگوی دولت اعلام کرد: رقم نهایی حداقل حقوق بازنشستگان پس از بررسی و محاسبه دقیق همه پارامترها توسط سازمان تامین اجتماعی در آینده اعلام خواهد شد.

به گزارشامروله،  دفتر سخنگوی دولت دوشنبه شب با ارائه توضیحی درباره رقم اعلام شده حداقل حقوق بازنشستگان توسط علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست هفتگی با رسانه‌ها اعلام کرد: «رقم اعلام شدهبراساسمحاسبه چند پارامتر و به صورت پیش‌بینی مطرح شده است.»

سخنگوی دولتبراساسسه عامل حداقل دستمزد، متناسب‌سازی حقوق که در آینده میزان آن مشخص می‌شود و نیز تغییراتی که قرار است در بخش حق مسکن و بن خواربار ایجاد شود محاسبه‌ای انجام داده و رقمی را به‌صورت پیش‌بینی اعلام کرده است.

لذا رقم نهایی پس از بررسی و محاسبه دقیق همه پارامترها به ویژه اعمال حق مسکن و متناسب سازی حقوق‌ها توسط سازمانتأمیناجتماعی در آینده اعلام خواهد شد.