پایگاه خبری تحلیلی امروله06:03 - 1392/05/31

رييسي: قانونگرايي كام مردم را در انتخابات ۹۲ شيرين كرد

به گزارش ايرنا،حجت الاسلام سيدابراهيم رييسي شامگاه چهارشنبه در سلسله نشست هاي طرح تقويت مباني اعتقادي و شبهه زدايي ديني با محور سبك زندگي در مصلاي بزرگ امام خميني(ره) شهركرد افزود: قانونگريزي و عدم تمكين به قانون از سوي برخي فعالان سياسي باعث شد كام مردم در انتخابات ۸۸ تلخ شود.
وي تاكيد كرد: همه در برابر قانون يكسانند و كسي نمي تواند فراقانوني و خارج از چارچوب قانون عمل كند و كسي هم نسبت به قانون گريزي حاشيه امن ندارد.
معاون اول قوه قضاييه تاكيد كرد: اصول انقلاب اسلامي ايران تغيير ناپذير است و همه دولت ها موظف به حفظ و صيانت از اصول اساسي نظام اسلامي هستند.
رييسي يادآور شد:مهمترين ملاك اجراي عدالت در جامعه قانون است و مسوولان نيز مرزبان قانون در همه حوزه ها هستند.
معاون اول قوه قضاييه تاكيد كرد: مرزبان ها بايد افرادي بينا و با بصيرت باشند تا در حوزه هاي مختلف از ارزشهاي اسلامي دفاع كنند.
عضو مجلس خبرگان رهبري تاكيد كرد: در نظام كنترلي، اصل بر اعتماد و نظارت است و اين خودنظارتي، باعث پيشگيري از وقوع جرم مي شود.
رييسي يادآور شد: براي اجراي عدالت در جامعه ضمانت هاي چهارگانه اي از جمله وجود قانون عادلانه، مجريان عادل و خداترس و ضمانت اجراي عادلانه قانون، ضروري است.
وي تاكيد كرد: امر به معروف و نهي از منكر يكي از راه هاي پيشگيري از قوع جرم است.
به گزارش ايرنا، طرح بزرگ تقويت مباني اعتقادي و شبهه زدايي ديني از سوي نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهركرد به مدت يكماه در مركز استان در حال برگزاري است.