پایگاه خبری تحلیلی امروله10:56 - 1392/07/15
گروه آشپزی امروله

دلمه فلفل تند وخوشمزه

دلمه فلفل

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده : ۳۵۰ گرم

رب گو جه فرنگی : ۱ فنجان

جعفری خرده شده : ۱قاشق غذا خوری

فلفل دلمه : ۱۱عدد

آب : ۲پیمانه

برنج : ۱پیمانه

پیاز : ۲عدد

شوید خردشده ۱قاشق غذاخوری

نعناع خشک : ۱قاشق غذاخوری

فلفل سیاه : نصف قاشق غذاخوری

نمک و ادویه : به میزان لازم

طرز تهیه دلمه فلفل :

گوشت چرخ کرده را همرا ه با یک عدد پیاز و یک قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم تا بپزد.

همه فلفل دلمه ها را یک شکل انتخاب می کنیم تا غذا ظاهر شکیل تری داشته باشد .

کلاهک فلفل دلمه ای را برداشته و تخم های آن را خارج می کنیم این کار را با همه فلفل ها می کنیم .

پیاز ریز خرده شده ،گوشت، رب گوجه فرنگی ، برنج ، جعفری ، نعناع، شوید ،فلفل سیاه ونمک را با هم مخلوط کنید.

فلفل ها ر ا با این مواد پر کنید ، کلاهک آن را گذاشته سپس داخل قلبلمه قرار دهید و یک پیمانه آب داخل آن بریزید .

یک قاشق روغن به آن اضافه کرده و به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید .

پس از این مدت زمان دلمه آماده است.