پایگاه خبری تحلیلی امروله09:17 - 1392/09/12
گروه آشپزی امروله

غذای محلی: بریانی اصفهان

در اصفهان بریانی را در کفگیر‌های پهن که مخصوص همین کار است می‌پزند. شما می‌توانید در خانه و درون یک ماهیتابه کوچک هم بریانی اصفهانی درست کنید. راه و روش این کار را در ادامه بخوانید.

بریانی اصفهان

مواد لازم برای ۵ نفر

گوشت سر دست ۶۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم
نان لواش ۵ عدد
خلال بادام و زعفران به میزان لازم
سبزی معطر ۱۰۰ گرم.

طرز تهیه

ابتدا گوشت را با چربی موجود در آن همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه حتما نیم پز کنید. اگر پخته شود بریانی کیفیت خوب و مطلوبی نخواهد داشت. بعد گوشت را در​آورده و از استخوان جدا کرده و دو تا سه بار چرخ کنید. در این مرحله باید از آب گوشت حدود نصف لیوان باقی بماند. سبزی معطر که شامل ترخون، مرزه و جعفری است​، ریز خرد کنید و به همراه دارچین و زعفران به گوشت اضافه نمایید. سپس روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب به هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

اول روی کف کفگیر کمی دارچین و یک قاشق از آب گوشت بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بعد مقداری از مواد بریانی را (به اندازه یک همبرگر) درون کفگیر پهن کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. اگر خشک بود کمی آب گوشت روی آن بریزید و به مدت یک دقیقه سرخ کنید. در این مرحله از نان لواشی که آماده کرده بودید استفاده کنید وبریانیرا روی آن بر گردانید. مقداری خلال بادام و زعفران زده شده روی آن بریزید و همراه پیاز چه و ریحان سرو کنید. این غذا، از غذا‌های سنتی و لذیذ و پر طرفدار اصفهان است. شما هم امتحان کنید.