گروه سلامت امروله

تاثیر كالباس و سوسيس بر پوست

کد خبر: 12072|09:29 - 1392/02/28
نسخه چاپی
 تاثیر كالباس و سوسيس بر پوست
موادي همچون كالباس - سوسيس و چيپس به دليل داشتن مواد افزودني علاوه بر آسيب رساندن به كبد ، روي شادابي پوست نيز تاثير مخربي مي گذارد.

مسعود كيميا گر متخصص تغذيه گفت: بخشي از شادابي پوست به ژن ها و ژنتيك افراد بستگي دارد.

بعضي از افراد به طور كلي داراي پوست هاي شاداب و باطراوت هستند اما از ديدگاه تغذيه اي براي شادابي پوست بايد به نوع مواد غذايي كه افراد در روز مصرف مي كنند توجه كرد.

وي اذعان داشت: افراد بايد رژيم غذايي پرسرشار از از سبزيجات و ميوه ها استفاده نمايند به خصوص سبزيجات ،ميوه و موادي كه حاوي ويتامين E بالايي باشند مانند جوانه گندم و ديگر جوانه ها.

وي اظهار داشت: به طور كلي ويتامين A،C،E و همچنين عنصر روي در شادابي پوست مؤثر است.

وي در ادامه افزود: سبزيجاتي همچون هويج ،گوجه فرنگي،‌ انواع سبزي هاي برگي و غير برگي حاوي ويتامين ها و آنتي اكسيدان هاي مورد نياز بدن مي باشد.

كيمياگر همچنين از راه هاي ديگر براي شادابي پوست نوشيدن 6-8 ليوان آب در روز مي باشد.
وي خاطر نشان كرد: موادي كه داراي چربي بالايي هستند نيز داراي افزودني هاي مختلف هستند براي سلامت پوست ملزم مي باشند وي افزود: موادي همچون كالباس ، سوسيس ، چيپس به دليل داشتن مواد افزودني باعث آسيب رساني به كبد شده و روي شادابي پوست اثر مي گذارند و اين آسيب ها به شكل جوش ، كورك، چربي زياد و ملتهب شدن خود را نشان مي دهند.

وي تأكيد داشت مصرف حداقل روزي 2ليوان شير و لبنياتي مثل ماست ونيز روزي 4واحد ميوه  در حدود 400الي 300گرم بايد مصرف شود .

كيمياگر همچنين مصرف در حد 2فنجان سبزيجات كه يك فنجان خام و فنجان ديگر پخته باشد را توصيه كرد.

وي بيان كرد: به طور كلي ميوه هايي مثل شاه توت، توت فرنگي ،‌آلوو تمشك و نيز انبه حاوي آنتي اكسيدان هاي بالايي هستند.

وي اشاره داشت: براي سالم  ماندن و شاداب بودن پوست بايد از آنتي اكسيدان هاي طبيعي استفاده كرد كه اين آنتي اكسيدان ها باعث جوان بخشي به سلولهاي بدن و تكثير صحيح آنها مي شود.

گفتني است ؛‌مواد طبيعي مثل ميوه ها و سبزيجات سرشار از آنتي اكسيدان هستند كه مانع از تشكيل سلولهاي سرطاني مي گردند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد