هشدار؛ آقای هاشمی این یک بازی تکراری است/ واکاوی سناریوی فتنه در انتخابات یازدهم

کد خبر: 9038|20:35 - 1392/02/19
نسخه چاپی
هشدار؛ آقای هاشمی این یک بازی تکراری است/ واکاوی سناریوی فتنه در انتخابات یازدهم
هاشمی به این علت که اطمینان دارد در صورت اعلام کاندیداتوری صلاحیتش تأیید خواهد شد، نامزد نمی‌شود بیم هاشمی از این است که ادعاهای لاف‌گونه اصلاح‌طلبان و گزافه ‌سرایی‌های اصحاب فتنه درباره پایگاه مردمی گسترده! آقای هاشمی برملا شود.

سرویس سیاسیمرصاد-  سناریوی هاشمی برای انتخابات ۹۲ این گونه برنامه ریزی شده بود که در کنار او حسن روحانی و محمد رضا عارف کاندیدا شوند و از استانداران و وزرای دولت سازندگی و اصلاحات ستادی تشکیل شود تا درخواست اعلام کاندیداتوری را گسترده منتشر کنند و اگر توانستند موج ایجاد کنند هاشمی روز جمعه ثبت نام کند.

از آنجا که اخبار دلگرم کننده ای برای آیت الله ارسال نشد بازی جدیدی طراحی شد.

هاشمی به این علت که اطمینان دارد در صورت اعلام کاندیداتوری صلاحیتش تأیید خواهد شد، نامزد نمی‌شود بیم هاشمی از این است که ادعاهای لاف‌گونه اصلاح‌طلبان و گزافه ‌سرایی‌های اصحاب فتنه درباره پایگاه مردمی گسترده! آقای هاشمی برملا شود.

هاشمی به دنبال این است ادعای برخورداری از پایگاه مردمی گسترده را در هاله‌ای از ابهام برای خود حفظ کند. ایشان از سال ۱۳۹۰ یک تیم قوی افکار سنجی راه اندازی کرده و هفته ای یک بار یا بیشتر شخصا با آنها جلسه دارد و از آخرین وضعیت مقبولیتش مطلع شده و دستوراتی ارائه می کند. جمع آوری نا محسوس تیم هاشمی نشان از آن داشت که او در بین کاندیداها وزن دلگرم کننده ای ندارد به همین دلیل هاشمی در یک بازی جدید مانند سناریوی ۱۳۷۶ فرار به جلو کرد اما کمی پیچیده تر ، او درک کرد در صورتی که کاندیدا شود شکستی به مراتب سهمگین تر از انتخابات سال ۸۴ در انتظار اوست.عدم مقبولیت هاشمی از محل تولدش رقم خورد آنجایی که مردم رفسنجان در فرودگاه تجمع کردند و در پلاکاردهایی نوشته بودند” آقای هاشمی تا از فتنه گران برائت نجسته ای و گذشته خود را اصلاح نکردی به رفسنجان نیا!

1

عدم مقبولیت هاشمی از محل تولدش رقم خورد

هاشمی در یک بازی چند وجهی از نقش حسن روحانی و محمد رضا عارف بهره گرفت عارف در نشست خبری با شعار معیشت ، منزلت و عقلانیت به همراه همسرش حضور یافت همسر عارف از پوشش متفاوت استفاده کرد با این توهم که بتواند عایداتی برای عارف داشته باشد ترسیم یک زن روشنفکر که میتواند بدون چادر در اجتماع حضور داشته باشد طراحی غلطی بود که خیلی زود عارف فهمید دچار اشتباه استراتژیک شده است.قرار شده برای جبران این اشتباه بزرگ جلسات سخنرانی عارف توسط تیم سازماندهی شده فتنه گران به اغتشاش کشیده شود تا او با مظلوم نمایی از انزوای خود ساخته رهایی یابد.

2222222222

حضور عارف با همسرش با پوشش متفاوت در نشست خبری

‌هاشمی‌رفسنجانی تلاش دارد به منظور توجیه عدم نامزدیش در انتخابات ریاست جمهوری، موضوع عدم موافقت مقام معظم رهبری با حضورش در عرصه انتخابات را مطرح کند. از این رو در دیدار روز یکشنبه مورخ ۱۵/۲/۹۲ جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران با ایشان در محل مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشته است: «برای آمدن به صحنه انتخابات ریاست جمهوری در حال ارزیابی شرایط هستم، من بدون موافقت ایشان وارد عرصه نخواهم شد، چون اگر ایشان موافق نباشند، نتیجه ای که به بار می‌آید معکوس خواهد بود. اگر بخواهد شرایطی به وجود بیاید که بین من و رهبری حالت نزاع و اختلاف بوجود آید همه ما ضرر خواهیم کرد.»

به نظر می‌رسد، تلاش‌هاشمی‌رفسنجانی برای مرتبط نمودن آمدن یا نیامدن خود در عرصه انتخابات با نظر مقام معظم رهبری، برای تحقق چندین هدف است:
۱ـ پنهان نمودن عدم مقبولیت اجتماعی و سیاسی خود در سطح جامعه و در میان اقشار مختلف از مرعا و منظر افکار عمومی.
۲ـ تحمیل هزینه فرار از شکست در عرصه انتخابات به نظام و مقام معظم رهبری.
۳ـ توجیه ( و به عبارتی عدم پاسخگویی به) افرادی که خواستار حضور وی در عرصه انتخابات بوده اند.
۴ـ القای تابعیت و تسلیم بودن در مقابل فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری.
۵ـ القای این موضوع که نظام مانع از خدمت رسانی‌هاشمی‌به ملت و کشور است.
۶ـ معرفی نظام به عنوان عامل اصلی تداوم نابسامانی‌ها و مشکلات کشور

عفت مرعشی مشابه به خط خبری جریان ضد انقلاب گفت: انتخاباتی وجود ندارد، مگر برای اینها کاری دارد که رای‌ها را عوض کنند.

اظهارات عفت مرعشی بایدمورد سئوال مدعی العموم قرار گیرد تا شاهد فتنه ۸۸ نباشیم ، آن روزی که  همسر هاشمی رفسنجانی پس از حضور در پای صندوق رای در انتخابات سال ۸۸ نیز خواهان آن شد مردم در صورت عدم پیروزی میرحسین موسوی به بهانه تقلب به خیابان ها بریزند.

مطلبی که آقای‌ هاشمی‌رفسنجانی و همراهان اصلاح طلب ایشان علیرغم تجربه شکست فتنه انگیزی‌های پس از انتخابات سال ۸۸، فراموش کرده اند، قدرت بصیرت، سطح آگاهی، توان بالای تحلیل و حضور به موقع ملت شریف ایران در عرصه‌ها و بزنگاه‌های مختلف تاریخ این مرز و بوم بوده است که توطئه دشمنان و فتنه گران را در نطفه خفه کرده و آنان را به استیصال و ناامیدی کشانده است. این بار نیز مردم ولایت مدار ایران با حضور فعال و خلاق در انتخابات یازدهمین دوره ی ریاست جمهوری و خلق حماسه ای دیگر، طعم تلخ شکست را به فتنه انگیزان و توطئه گران خواهند چشاند.