مواد لازم : گل کلم . هویج . کرفس . سیب ترشی . فلفل قلمی تند ! . سیر . گلپر . زردچوبه . نمک . سرکه . ترخون . و هر نوع از سبزیجاتی که مایل بودید !تمام سبزیجات رو خوب بشورید و خرد کنید و داخل ظرف بریزید . سیر رو پوست بگیرید و به صورت حبه بهش اضافه کنید . ترخون رو دسته ای بشورید و داخل ظرف قرار بدین . من برای یه دبه که تو عکس میبینید 2 ق غ سر پر نمک و 1 ق م گلپر و 1 ق م زردچوبه ریختم . سرکه رو تا جایی به ظرف اضافه کنید که لب به لب ظرف رو بگیره . من خودم یه نصف استکان آب جوشیده هم اضافه میکنم که ترشی ملایم تر بشه (نمک رو داخل آب حل میکنم و به ظرف اضافه میکنم بعد سرکه رو میریزم) یه کیسه فریزر رو ظرف قرار بدین و بعد در ظرف رو ببندین و ظرف رو برای چند ثانیه سر و ته کنید تا هوای اضافی ظرف گرفته بشه و سرکه و نمک به همه جا برسه و کپک نزنه ! ظرف رو یه جای خنک بزارین بعد از حدود یک ماهترشیشما آماده است !
حالا براي صورتي شدنترشيبايد يه كم کلم برگ بنفش هم بهش اضافه بشه...
حالا براي صورتي شدنترشيبايد يه كم کلم برگ بنفش هم بهش اضافه بشه...

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد