
مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
ماستچکیده ساده کم چرب یک پیمانه
شیر کم چرب نصف پیمانه
نمک نوک قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
ماستو یک چهارم شیر را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر سفت شود، سپس روی میز آشپزخانه بگذارید.
بقیهشیررا به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا یک دست شود. در این مرحله خمیر کمی چسبناک می شود. خمیر را با وردنه به ضخامت حدود ۲ سانتی متر باز کنید و با لیوان یا چاقوی مخصوص برش بزنید و با فاصله روی سینی بچینید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در فر بماند.
بیسکویتداغ را با کره، عسل و مربا سرو کنید.
خراسان

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد