بلاتکلیفی پروژه 2000واحدی مهر نفت اهواز

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 161307|06:14 - 1392/12/26
نسخه چاپی

به گزارش پایگاه 598 به نقل از  مسیرآنلاین سال 89 و بر اساس توافقنامه‌ای که بین وزارت نفت و وزارت مسکن وقت منعقد شد، کلنگ یک پروژه 2 هزار واحدی مسکن مهر برای کارکنان صنعت نفت در شهر اهواز به زمین خورد.

با نزدیک شدن پایان دولت دهم و تغییر دولت، این پروژه متوقف شد و با توجه به عدم اهتمام دولت یازدهم به مسکن مهر، یک سال از توقف این پروژه می‌گذرد.

یکی از بزرگترین مشکلات این پروژه به ازعان مسولان محلی نفت، اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان است که با گذشت بیش از یکسال اقدام عملی در جایگزینی پیمانکار جدید نکرده است
قسمتی از تصاویر و میزان پیشرفت پروژه مسکن مهر نفت را مشاهده کنید:
 
گفتنی است پروژه مزبور 2000 واحد است و در این میان 2 هزار نفر از کارکنان و بازنشستگان صنعت نفت در جنوب کشور که بار اصلی تولید نفت ایران را به دوش می‌کشند، آسیب اصلی را از این توقف یک ساله متحمل شده‌اند و به همین دلیل هفته گذشته نیز اقدام به نامه‌نگاری با مراجع مسئول از جمله وزرای راه و شهرسازی و نفت، استانداری خوزستان و نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون انرژی کرده‌اند که خبر ان در مسیرآنلاین منتشر شد(+)

کارکنان نفت در نامه‌های خود تاکید کرده‌اند که با فروش دارائی‌های ضروری خود بین 25 تا 35 میلیون تومان به حساب این پروژه واریز کرده‌اند و نگران توقف یک ساله و از بین رفتن حاصل دسترنج خود هستند.

در یکی از این نامه‌ها که خطاب به سید مسعود میرکاظمی، وزیر سابق نفت و رئیس فعلی کمیسیون انرژی و دیگر اعضای این کمیسیون نوشته شده، آمده است:

حضور محترم جناب دکتر میرکاظمی

نماینده محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام

احتراما جمعی از پرسنل شاغل و بازنشسته شرکت‌های تابعه صنعت نفت جنوب بر اساس اطلاع‌رسانی‌های سایت رسمی وزارت نفت و اطلاعیه‌های منابع انسانی عضو پروژه 2000 واحدی مسکن مهر نفت اهواز شدیم، که حضرتعالی نیز در مراسم کلنگ‌زنی آن در بهمن 89 حضور داشتید و ما نیز که به هیچ عنوان خاطره خوشی از تعاونی نداشته‌ایم با اطمینان از حمایت وزارت نفت عضو این پروژه شدیم و امیدوار بودیم که روزی خانه‌دار شویم .هر کدام از ما با فروش زندگی خود مبالغ 25 و 35 میلیون تومان (با توجه به دریافتی حقوق زیر یک میلیون تومان در حال حاضر) به حسابی که نفت اعلام نمود واریز کردیم. حال متاسفانه با تغییر سیاست‌های نفت و مسکن حدود یکسال است که شاهد تعطیلی پروژه هستیم. لذا از جنابعالی که از دلسوزان نظام هستید، تقاضا داریم به فریاد ما رسیده و نسبت به حل این مشکل ما را یاری فرمایید.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد