تردد در محورهای استان مرکزی روان است/ آزادراه ساوه همدان حادثه آفرید

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 163147|06:19 - 1393/01/04
نسخه چاپی
به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدي حسني بعد از ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به تمهیدات پلیس برای ایام عید و گذران بهتر تعطیلات افزود: تنها حادثه رانندگي روز یکشنبه، ساعت 9 و 25 دقيقه صبح به علت واژگوني يك دستگاه خودرو وانت پيكان در آزاد راه ساوه - همدان رخ داد، راننده مجروح شد كه براي مداوا به مراكز درماني انتقال یافت.

وی با اشاره به اينكه علت اين سانحه خستگي و خواب آلودگي رانند و عدم توجه وي به جلو بوده است از رانندگان درخواست كرد در زمان احساس خستگي هر چند كوتاه  نسبت به استراحت در پاركينگ هاي مطمئن حاشيه ها جاده اقدام كنند تا از بروز حوادث تلخ رانندگي پيشگيري شود.

حسنی گفت: از شروع تعطيلات نوروزي در محورهاي مواصلاتي استان مركزي واژگوني وسايل نقليه و خستگي و خواب آلودگي رانندگان بيشترين علت وقوع تصادفات منجر به فوت اعلام شده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد