«احمد صوان»، نویسنده و تحلیلگر سوری در گفت وگو با فارس در دمشقتاکید کرد، عدم تسلیم کرسی سوریه در اتحادیه عرب که از اعضای بنیانگذار این اتحادیه به شمار میآید، به ائتلاف معارضان سوری و ادامه سیاست خصومت ورزی شیوخ عرب علیه سوریه همه به پیروزیهای اخیر ارتش سوریه باز میگردد که این کشورها را به تجدید نظر در تصمیماتشان در قبال سوریه واداشت.
صوان تاکید کرد که اتحادیه عرب و نشست اخیر آن به این جهت که از بحث و مناقشه در قضایای اصلی و اساسی جهان عرب یعنی تروریسم و فلسطین امتناع کرد و وقت خود را صرف مناقشه بر سر قضیه بیهودهای مانند کرسی خالی سوریه در این اتحادیه کرد، از حیث تصمیمات اتخاذ شده و از حیث اقدامات دارای ارزشی نبود.
این نویسنده و تحلیلگر سوری به همین دلیل خواستار تجدید نظر در ساختار اتحادیه عرب از سر تا پا شد، چراکه این نهاد منطقهای هم اکنون به کانون توطئه از سوی برخی رژیمهای عربی علیه دیگر کشورهای منطقه تبدیل شده است.
صوان تاکید کرد که برای احترام به حقوق شهروندان عربی و باز گرداندن این اتحادیه به آغوش ملل عربی و برای اینکه این اتحادیه به نهادی تبدیل شود که توجه به دیدگاه و مواضع ملل منطقه سرلوحه اقدامات و فعالیتهایش باشد، باید در ساختار آن تجدید نظر صورت گیرد.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد