امروله گزارش می دهد

میدان تره باری که بعد از گذشت شش ماه ساماندهی نشد/ وعده های عملی نشده (1)

کد خبر: 168535|04:32 - 1393/01/21
نسخه چاپی
میدان تره باری که بعد از گذشت شش ماه ساماندهی نشد/ وعده های عملی نشده (1)
به گزارش خبرنگار امروله : اگر به ساده ترین شکل ممکن بخواهیم یک دسته عوامل زیرساخت شهری را بیان کنیم به چند گزینه می رسیم که یکی از آنها وجود میدان تره بار برای یک شهر است که متاسفانه با تمام وعده های مسئولین این امر در صحنه محقق نشده است.
به گزارش خبرنگارامروله : هر شهر قبل از شکل گیری باید دارای زیر ساخت هایی باشد تا افراد بتوانند به راحتی در آن منطقه زندگی کنند یکی از مهمترین این عوامل وجود میدان تره بار، میدام بار ، میدان دام ، پایانه مسافر بری و غسالخانه است.

 اگر چه برخی از این موارد بعد از شکل گیری ممکن است به بخش خصوصی سپرده و گسترده تر شود ولی انتخاب مکان مناسب ، ارائه اطلاعات صحیح و برنامه ریزی کاربردی آن توسط مسئولین شهر تدوین می گردد.

اگر شهرستان صحنه را بخواهیم نسبت به موارد بالا مورد بررسی قرار دهیم می بینیم که متاسفانه هیچ یک از موارد بالا در این شهر به درستی ایجاد نشده و همین امر نارضایتی شهروندان را به دنبال داشته است.
 
 

میدان تره بار در شهرستان صحنه یکی از گزینه هایی است که مردم شهرستان صحنه با نبود آن دسته پنجه نرم می کنند و علی رقم وعده یک ماهه مسئولین مربوط، با گذشت شش ماه این امر در این شهرستان محقق نشده است.

میدان میوه و تره در بازار علاوه بر اینکه از يك طرف نقش حمايتي براي محصولات كشاورزي را به دنبال خواهد داشت باعث می گردد قیمت های ارائه شده به مصرف کنندگان به تعادل برسند و با ایجاد یک فضای رقابتی محصولات کشاورزی با کیفیت بیشتری به دست مصرف کنندگان برسد.

وجود اين ميادين به عنوان بازاري براي محصولات كشاورزي، سبب خواهند شد تا توليدكنندگان اين محصولات از سردرگمي و اتلاف وقت خود براي پيدا كردن بازار فروش و عرضه محصولات خود جلوگيري كرده و آنان با فراغ بال و خيالي آسوده؛ محصولات خود را براي فروش عرضه نمايند.
 
 

ميدان ميوه و تره بار صحنه چندین سال پيش در كنار اداره بهزیستی راه اندازي شد اما تنها پس از چند ماه فعاليت تعطيل و به بخش خصوصی که صرفا جهت پارکینگ خودور های تصادفی بود واگذار شد کهدرتاریخ 92/07/10 طی اعلامیه و فراخوانی از سوی شهرداری و شورایشهر تازه نفس قرارشد این میدان دوباره فعالیت خود را آغاز کند ولی متاسفانه هنوز پیگیری جدی صورت نگرفته است.