به گزارش خبرنگار حوزه احزابخبرگزاری فارس، بعد از تعطیلات نوروز حجتالاسلام حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات و محمود احمدینژاد رئیس جمهور سابق کشورمان در ساختمان ولنجک با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار نوروزی مصلحی ضمن انتقاد از رویه رئیس جمهور در حمایت از رحیم مشایی صحبتهای صریحی در این باره با احمدینژاد مطرح کرده است.
وزیر سابق اطلاعات ضمن تایید این خبر درباره بخشی از جزئیات ملاقاتش با احمدی نژاد در گفتوگو باخبرگزاری فارسگفت: «ما بالاخره با احمدینژاد رفیق بودیم و من قبل و بعد از عید به او سر زدم و با وی صحبت کردم؛ یکی از حرفهایم این بود که مرید و مریدبازی هم حدی دارد و مشایی هر مقام معنوی هم که دارد وی را در پستو بگذارید اما احمدینژاد همان حرف همیشگی که مشایی یعنی من و من یعنی مشایی را تحویلم داد.»
وزیر سابق اطلاعات همچنین در پاسخ به این سوال که آیا احمدینژاد برای انتخابات آینده برنامهای دارد یا خیر گفت: اطلاعی ندارم.
گفتنی است حجتالاسلام حیدر مصلحی در اولین گفتوگوی تفصیلی خود پس از دوران وزارتش با خبرنگاران حوزه احزابخبرگزاری فارس، به تشریح ناگفتههایی از چگونگی برنامهریزی برای دستگیری عبدالمالک ریگی پرداخت.
وی در ادامه این مصاحبه ضمن بیان پروسه امنیتی که در دولت دهم در اطراف احمدینژاد شکل گرفته بود، به بیان نکات جالب و منتشر نشدهای از دوران خانهنشینی محمود احمدینژاد و ماجرای عزل خود پرداخت.
وزیر سابق اطلاعات در این گفتوگو به بیان نکات جالبی از بازدید رهبر معظم انقلاب از وزارت اطلاعات در دوران مسئولیتش پرداخت و درباره حساسیت رهبری در مباحث اطلاعاتی و امنیتی صحبتهای منتشر نشدهای را بازگو کرد.
مصلحی در این مصاحبه به بازخوانی رهبری خاتمی در فتنه 88 و نقشآفرینی سرویسهای اطلاعاتی در این زمینه پرداخت و تاکید کرد: اصلاحطلبان با تنزل دادن فتنه به یک جنجال سیاسی درصدد بازگشت بدون هزینه هستند.
وی همچنین در این مصاحبه اظهارات احمدینژاد درباره تاثیر پیامکخبرگزاری فارسدر آشفتگی بازار سکه و ارز را «فضاسازی» رئیسجمهور سابق توصیف کرد.
گفتوگوی خواندنی خبرنگاران فارس با حجتالاسلام مصلحی وزیر سابق اطلاعات به زودی درخبرگزاری فارسمنتشر خواهد شد.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد