آشناسازی نسل آینده با واژه های محیط زیست و منابع طبیعی ضروری است

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 188437|06:44 - 1393/02/19
نسخه چاپی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه مرکزی،دکتر درویش در پنل محیط زیست همایش ملی زیست‌بوم پایدار و توسعه ملی که در اراک برگزار شد درخصوص گام‌هایی که می‌توان در راستای تحقق زیست‌بوم پایدار برداشت سخن گفت.

 

وی اظهار کرد: نقش مسئولان و مدیران دولتی و غیردولتی در آشناسازی نسل آینده با واژه‌های محیط زیست و منابع طبیعی بسیار مهم است.

 

وی افزود: این امر شرایط را برای برداشتن گام به سوی تحقق زیست‌بوم پایدار و مشارکت همه‌جانبه در این راستا فراهم می‌کند و در این صورت ما می‌توانیم انتظار داشته باشیم که مهمترین احزاب کشورمان، احزاب سبز باشند.

 

وی این همایش راهگشای بازگرداندن روح حیات به منابع طبیعی در حال تخریب همچون تالاب میقان و نظایر آن عنوان کرد.

 

به گزارش ایسنا، در ادامه‌ی این پنل فریدون قمی از اساتید دانشگاه صنعتی اراک در خصوص بررسی اثرات شهری در آلودگی تالاب میقان سخنرانی کرد.

 

همچنین الهام نوروزی - کارشناس ارشد طراحی شهری به تشریح مقاله‌ی خود در مورد کم‌آبی و مواجهه با این بحران در شهرها و کاهش منابع آب زیرزمینی به دنبال آلودگی شهری پرداخت.

 

براساس این گزارش، در خاتمه‌ی این پنل از دکتر صدوق مدیرکل سابق محیط زیست استان مرکزی تجلیل و مقاله‌ی فریدون قمی به عنوان مقاله‌ی برتر معرفی شد.

 

همچنین در پنل‌های اقتصادی و اجتماعی این همایش مقالات انتخابی توسط هیئت داوران، ارائه شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد