تحریم های ما رفتار رهبران ایران را تغییر نداده است

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 19009|07:25 - 1392/03/15
نسخه چاپی

تحریم‌های یک جانبه آمریکا علیه ایران تا کنون بخش‌های بسیاری را پوشش داده است که در اقدامی جدید مجلس سنا می‌کوشد افراد ثروتمند ایرانی را نیز در فهرست تحریم‌های خود وارد کند.

به گزارش تسنیم به نقل از مجلس سنای آمریکا، رئیس کمیسیون امور بانکی،‌ مسکن و امور شهری در جلسه استماعی با موضوع حصول اطمینان از اعمال تحریم‌ها علیه ایران و پیش‌بینی اقدامات آتی، تأکید کرد که تا کنون تحریم‌ها تغییری در رفتار رهبران ایران ایجاد نکرده است و لازم است اقداماتی جدید در دستور کار قرار گیرد. در بخش‌هایی از سخنان وی چنین می‌خوانیم.

ما می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که تحریم‌هایی که به اجرا گذاشته‌ایم، کارآمد هستند. ما تلاش می‌کنیم زمان بندی مناسبی برای آنها طراحی کنیم و تا آنجا که می‌توانیم برای تغییر رفتار حکومت فشار وارد کنیم. همچنین نمی‌خواهیم کاری کنیم که با ناکارآمدی کارمان را به پایان برده و ائتلاف شکل گرفته را در هم بشکنیم.

در حال حاضر آمریکا مجموعه‌ای از تحریم‌ها را علیه نفت، امور مالی، کشتیرانی، پتروشیمی و صنعت خودروی ایران اعمال کرده است که نشان داده است تأثیر جدی بر توانمندی ایران در انجام تعاملات بازرگانی در سراسر جهان داشته و به شدت از ارزش پول ایران کاسته است.

همچنین لازم است تحریم‌هایی را علیه افراد ثروتمندی که در حکومت ایران نفوذ دارند، تحریم کرد که این می‌تواند مانع آن شود که حکومت ایران از افکار عمومی علیه آمریکا استفاده کند.

به نظر من لازم است تمرکز بیشتری روی تحریم‌های هدفمند داشته باشد به خصوص علیه افرادی که می‌توانند بر تغییر رفتار رژیم اثر بگذارند. اما گمان می‌کنم تغییری که اقدامات ما در افکار عمومی در ایران ایجاد کرده است، با آنچه که ما می‌خواستیم تطابق ندارد و نتوانسته است واقعاً رفتار عملی رهبران این کشور را تغییر دهد؛ رفتاری که وقوع آنچه را که اکنون شاهد هستیم، رقم می‌زند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد