به تمامی وعده هایی که دادم عمل می کنم

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 19023|07:35 - 1392/03/15
نسخه چاپی
به گزارشافکارنیوز، در این دیدار عارف به تشریح هدف خود از اعلام نامزدی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جهوری پرداخت و بر کارآمدی گفتمان اصلاح طلبی تاکید کرد.

وی راه برون رفت از مشکلات را تمسک به کار و خرد جمعی دانست و افزود: همواره خود را اصلاح‌طلب می‌دانم و با گفتمان اصلاح طلبی نیز وارد عرصه انتخابات شدم.

به گفته این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، آسیب‌های کنونی که به کشور وارد شده است، محصول عملکرد اصولگرایان طی ۸ سال گذشته است.

وی همچنین به تشریح دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود پرداخت و گفت : به تمامی وعده‌هایی که دادم عمل خواهم کرد و بارها هم اعلام کردم که پیگیر مسایل مختلف کشور و اصلاح رویه‌های نادرست خواهم بود.

عارف همچنین به نقش و جایگاه سیدمحمد خاتمی در جریان اصلاحات پرداخت و ادامه داد: همواره به نقش کلیدی و راهبری آقای خاتمی به عنوان رهبر اصلاحات اعتقاد داشتم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین با اشاره به جایگاه احزاب در کشور افزود: همواراه اعتقادم بر توسعه احزاب بوده است.

گفتنی است در ادامه این نشست صمیمی برخی اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات به بیان دیدگاه‌ها، مشکلات و نقطه نظرات خود پرداختند و عارف نیز به پرسش‌های مطرح شده در این نشست پاسخ داد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد