پنجم اردیبهشت مصادف با بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، رادیو فرهنگ ویژه برنامه «حکیم سخن آفرین» را در گرامیداشت این شاعر بزرگ پارسیگو پخش میکند.
به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، شعار امسال رادیو فرهنگ، پاسداشت زبان فارسی است به همین سبب در روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی که با سرودن شاهنامه موجب زنده شدن و احیای زبان پارسی شد، ویژهبرنامه حکیم سخنآفرین را به روی آنتن میبرد.
میر جلالالدین کزازی در این برنامه درباره ویژگیهای حماسی و ملی شاهنامه فردوسی صحبت خواهد کرد و دکتر اکبرزاده، عضو اداره پژوهش میراث فرهنگی نیز مهمان دیگر گفتوگوی این برنامه خواهد بود.
این برنامه چهارشنبه، 25 اردیبهشت از ساعت 17 و 30 دقیقه تا 18 و 30 دقیقه به تهیهکنندگی فروغ وزیریزاده و با اجرای مهدی محمدیان از رادیو فرهنگ روی موج اف ام ردیف 106 و ای ام ردیف 558 تقدیم علاقه مندان می شود.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد