بهره برداری از استادیوم 15 هزار نفری کرمانشاه تا پایان امسال

کد خبر: 198226|06:08 - 1393/03/01
نسخه چاپی
بهره برداری از استادیوم 15 هزار نفری کرمانشاه تا پایان امسال
معاون فنی و مهندسی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور از اتمام کار احداث استادیوم 15 هزار نفری شهدای 15 خرداد کرمانشاه تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، عباسی در جریان بازدید از پروژه های ملی ورزشی استان کرمانشاه، اظهار کرد: سیاست وزارت ورزش و جوانان در خصوص پروژه های عمرانی توجه به پروژه های با پیشرفت بیش از 70 درصد است.

 

وی افزود: استادیوم 15 هزار نفری کرمانشاه با حدود 92 درصد پیشرفت فیزیکی قطعا تا پایان سالجاری به بهره برداری خواهد رسید و در اختیار جامعه ورزش استان کرمانشاه قرار خواهد گرفت.

 

معاون فنی و مهندسی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور با اشاره به موقعیت استان کرمانشاه در غرب کشور تاکید کرد: پروژه های در دست اقدام در این استان علاوه بر استان کرمانشاه می تواند در ورزش غرب ایران نیز تاثیر گذار باشد.

 

عباسی با اشاره به دو پروژه سالن شش هزار نفری ولایت و استخر قهرمانی کرمانشاه، افزود: این دو پروژه نیز از نظر کیفی و طراحی در سطح بالایی در حال احداث است که با بهره برداری از آنها شاهد توسعه ورزش قهرمانی در استان کرمانشاه و حتی غرب ایران خواهیم بود.

 

وی خاطر نشان ساخت: استخر قهرمانی کرمانشاه برای تکمیل حدود 25 میلیارد تومان اعتبار لازم دارد که با توجه به پیشرفت 70 درصدی این پروژه در بودجه های آتی به آن توجه ویژه خواهد شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد