صداوسیما خانه دوم مسئولان سلامت است

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 208714|08:01 - 1393/03/23
نسخه چاپی

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، معاون سیما نیز در سخنان خود خدمات پزشکی، بهداشتی و درمانی را خدمات نظام جمهوری اسلامی به مردم توصیف کرد و با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در این خصوص، سلامت و بهداشت را از موضوعات اصلی جامعه دانست و بر اهتمام سیما برای همکاری همه جانبه با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد.

 

دکتر دارابی در نشست وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با مدیران سیما از وی خواست با تشکیل کارگروه رسانه ای، اولویت های فرهنگ سازی در حوزه سلامت و بهداشت را در اختیار برنامه سازان تلویزیونی قرار دهند و تاکید کرد، سیمای جمهوری اسلامی ایران برای تحقق این مهم از هیچ کوششی فروگذاری نکند.

 

در این نشست همچنین برای تعیین کمیته رسانه‌ای و همکاری‌های مشترک توافق شد.

 

دکتر دارابی با توجه به ضرورت اطلاع رسانی از اقدامات انجام شده دولت در زمینه بهداشت و سلامت و برنامه های پیش روی آن، به وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی پیشنهاد کرد با تعیین سخنگو برای این وزارت سیاست ها، برنامه ها و اقدامات انجام شده به طور مرتب و مستمر اطلاع رسانی شود.

 

وی با اشاره به ضرورت استفاده از فرصت موثر رسانه ای سیما برای فرهنگ سازی در حوزه های بهداشت و درمان، بر آمادگی رسانه ملی و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای همکاری در گونه‌های مختلف برنامه سازی تلویزیونی تاکید کرد.

 

دکتر دارابی با تاکید بر اینکه علاوه بر شبکه های سلامت و آموزش، دیگر شبکه های تلویزیونی نیز برنامه های متعددی را برای بالا بردن امنیت سلامت و بهداشت جامعه داشته و دارند، همکاری هرچه بیشتر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را با سیما، برای آگاهی هرچه بیشتر برنامه سازان تلویزیونی از باید ها و نباید های بهداشت و سلامت در برنامه سازی خواستار شد.

 

معاون سیما، رسانه ملی را خانه دوم مسئولان و خادمان حوزه بهداشت و سلامت توصیف کرد و در ادامه گفت: برای ترویج هرچه بهتر و بیشتر ضرورت افزایش جمعیت در کشور پیوستهای عملیاتی و بسته های تشویقی سلامت و بهداشت می تواند رسانه را در تحقق این مهم یاری کند.

 

حضور هرچه بیشتر و موثرتر کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت در تصمیم سازی ها، تصمیم گیریها و برنامه های سیما، همکاری در ارائه پیام های کوتاه و موثر بهداشتی و درمانی، معرفی مجمع خیرین سلامت در برنامه ها و مجموعه های تلویزیونی و جایگاه سلامت و بهداشت در سبک زندگی ایرانی اسلامی از دیگر موارد مورد توجه در سخنان معاون سیما بود.

 

در این نشست مدیران شبکه‌های سیما و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز انتظارات و خواسته‌های خود را برای اعتلای هرچه بیشتر سلامت و بهداشت بیان کردند.

 

ضرورت افزایش اعتماد عمومی مردم، رفع تناقض در رفتار و گفتار و تحکیم مرجعیت وزارت در حوزه بهداشت و سلامت، افزایش امنیت بهداشتی، اقدام مقتضی در خصوص اسکان همراهان بیماران شهرستانی در تهران، بهداشت و درمان مسئله و دغدغه مردم بر اساس نظرسنجی ها و درخواست پرداختن هرچه بیشتر سیما به این حوزه، شکل گیری کارگروه سیما و شبکه بهداشت و سلامت، برنامه‌ریزی برای تبیین هرچه بهتر و بیشتر بهداشت و سلامت برای کودکان و نوجوانان، استفاده از ظرفیت قالب‌های نمایشی در سیما برای اثرگذاری هرچه بیشتر در عرصه بهداشت و سلامت، استفاده از تعالیم دینی در بحث آموزش پزشکی و بهره‌برداری از ظرفیت مساجد و نمازجمعه‌ها برای فراگیر کردن آن، معرفی خیرین حوزه سلامت در گونه‌های مختلف برنامه‌سازی و گسترش همراه سرا در بیمارستان‌ها از جمله محورهای پیشنهادی آنان بود.

 

 

 

 

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور در جلسه شورای مدیران معاونت سیما جمهوری اسلامی ایران از همکاری شبکه های سیما برای ارتقاء فرهنگ عمومی بهداشت و تقویت سلامت در جامعه قدردانی و همراهی برنامه سازان تلویزیونی را برای تبیین و تعمیم طرح تحول نظام سلامت موثر دانست.

 

در این نشست، دکتر هاشمی و دکتر علی دارابی بر ضرورت همکاری هرچه بیشتر رسانه ملی به ویژه تلویزیون با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و استفاده از فرصت موثر رسانه ای سیما تاکید کردند.

 

دکتر سید حسن قاضی‌زاده هاشمی با تشریح طرح تحول نظام سلامت و خدماتی که شبکه بهداشت و درمان کشور ارائه کرده است، تصریح کرد: همراهی رسانه ملی به ویژه سیمای جمهوری اسلامی ایران می‌تواند کمک بزرگی برای اعتلای بهداشت و سلامت در کشور باشد.

 

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با قدردانی از همکاری موثر صداوسیما در این حوزه گفت: ارتقاء فرهنگ عمومی برای رعایت بهداشت و تقویت سلامت مردم همراهی هرچه بیشتر رسانه ملی را می طلبد و امیدواریم هر 15 روز تا یک ماه بتوانیم خبر خوبی را در حوزه سلامت و بهداشت به مردم بدهیم.

 

دکتر هاشمی با تاکید بر ضرورت پیشگیری از بیماری‌ها گفت: 50 درصد مرگ و میر در کشور ناشی از سکته قلبی و مغزی است که البته قابل پیشگیری است و مهمترین فرصت برای توانمند کردن مردم و پیشگیری از بیماری‌های صداوسیماست.

 

دکتر هاشمی کاهش هزینه‌های درمانی مردم در شهرها تا 10 درصد و در روستاها و پزشک خانواده تا 5 درصد،فراهم کردن اقلام دارویی در بیمارستانها، بیمه شدن بیمارانی که بیمه نیستند در بیمارستانها، استقرار شبانه متخصصان در بسیاری از بیمارستانها، تقویت و گسترش اورژانس هوایی را از جمله اقدامات دولت در حوزه سلامت دانست و گفت: این مهم آرامش هرچه بیشتر مردم را در پی داشته است.

 

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ساخت یا نوسازی 2000 خانه بهداشت در کشور ، استقرار پزشک خانواده در شهرهای با جمعیت 20 تا 50 هزار نفر، ایجاد شبکه های بهداشت در حاشیه شهرها، اهتمام ویژه برای ارائه خدمات درمانی به زوج‌های نابارور و حل مشکلات بیمه ای را از دیگر موضوعات مورد توجه وزارت متبوعش در حوزه بهداشت و سلامت دانست.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد