احمدی:

لازمه جهاد اقتصادی ، جهاد اجتماعی است/ نصیحت های رهبری باید مورد توجه قرار گیرد

کد خبر: 213166|08:55 - 1393/03/29
نسخه چاپی
لازمه جهاد اقتصادی ، جهاد اجتماعی است/ نصیحت های رهبری باید مورد توجه قرار گیرد
پایگاه خبری امروله : نماینده مردم صحنه در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر دولت کنونی و دولت های گذشته نصایح رهبری را گوش می کردند وضعیت کشور بهبود بهتری داشت چون رهبری وضعیت موجود را می دیدند.
به گزارش خبرنگار امروله: همایش تولید کنندگان و بهره برداران نمونه شهرستان صحنه با حضور حجت الاسلام والمسلمین وحید احمدی ، مسئولین ادارات و جمعی از کشاورزان نمونه در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزار شد.

در این مراسم نماینده مردم صحنه در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد : بخش کشاورزی یکی از ارکان اصلی کشور است که باید مورد توجه جدی مسئولین قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در چند سال اخیر شعاری که انتخاب کرده اند زمینه اقتصادی در آن وجود دارد بیان کرد: دشمن از همان ابتدای تولد نظام جمهوری اسلامی ایران همه همت و توان خود را برای نابودی انقلاب اسلامی به کار گرفت و از انجا که در عرصه نظامی شکست خورد به این نتیجه دست یافت که باید با فشار های اقتصادی وارد عمل شود.
 
 

حجت الاسلام وحید احمدی تاکید کرد: اگر دولت های گذشته و کنونی به نصایح و استراتژیک هایی که رهبری تعیین کرده بود گوش می کردند وضعیت کشور ما بهبود بیشتری داشت. ایشان نظر داشتند که درصدی از پول نفت در صندوق توسعه ملی واریز شود تا این پول تنها برای توسعه کشور مصرف شود که در آینده اکثر موانع توسعه کشور مرتفع شوند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه تنها راه قوی شدن بنیه داخلی کشور توجه به توانمندی های درونی است گفت: ما باید همه و همه در کنار هم تلاش کنیم و با استفاده از توانمندی های متخصصان داخلی گامی جهت پیشرفت کشور برداریم و نباید چشممان به دشمن باشد زیرا دشمن مواضع خود را نسبت به ما تغییر نخواهد داد.

نماینده مردم شهرستان صحنه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : لازمه جهاد اقتصادی ، جهاد اجتماعی است بنابراین ما باید عوامل رشد را بشناسیم و انها را در جهت درست به کار بریم.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد