برای حمایت از صنایع دستی از ظرفیت های بخش خصوصی استفاده شود

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 217345|06:05 - 1393/04/06
نسخه چاپی

به گزارش خبرنگار مهر، رجبعلی لباف خانيكي پنجشنبه عصر در حاشيه افتتاح نمايشگاه صنايع دستي جواهر نگار پارس در جمع خبرنگاران ابراز کرد: هنر از ارزش و جايگاه بالايي در ايران برخوردار است.

وی با اشاره به صنایع دستی ایرانی عنوان کرد: آثار هنري هنرمندان ايراني با هيچكدام از آثار ديگر قابل مقايسه نيست و این آثار همواره زبانزد خاص و عام است.

لباف خانیکی اظهار کرد: رشته‌هاي مختلفی از صنايع دستي در كشور وجود دارند كه نيازمند حمايت و رسيدگي هستند و در این راستا بايد از ظرفيت هاي بخش خصوصي به نحو مطلوب استفاده شود.

مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي افزود: راه‌اندازي فروشگاه ها و نمايشگاه هاي صنايع دستي یکی از روش هایی است که  مي تواند به توسعه صنايع دستي در كشور كمك كند.

لباف خانیکی به تاكيدات رئيس سازمان ميراث فرهنگي كشور در خصوص توجه به صنايع دستي و استفاده از ظرفيت هاي بخش خصوصي در اين حوزه اشاره کرده و گفت: اين سازمان آمادگی هرگونه همكاي و مساعدت با بخش خصوصي براي توسعه صنايع دستي و هنرهاي سنتي را دارد.

وی در پایان تاکید کرد: حمايت از هنرمندان و استاد كاران رشته هاي مختلف صنايع دستي و هنرهاي سنتي يكي از مهمترين برنامه‌هاي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي وگردشگري خراسان رضوي است.

در اين نمايشگاه مجموعه اي از زيباترين آثار هنري هنرمندان كشورمان براي علاقه مندان و خريداران به نمايش درآمده و علاقه‌مندان براي خريد و بازديد از اين نمايشگاه و فروشگاه دائمي مي توانند به ابتداي خيابان ابوذر در احمد آباد مراجعه كنند.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد