خواننده زن کرد ایراني در ليست داعش + تصویر

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 286314|10:13 - 1394/05/04
نسخه چاپی

به گزارشامروله،

هلی لوو خواننده کردی است که چند کلیپ اخیر او مرتبط با جنگ و مقاومت مردم کرد در برابر حملات داعش، با استقبال بسیار زیادی در شبکه‌های اجتماعی و همچنین سایت یوتیوب مواجه شده است.

این دختر کرد که ۲۵ سال دارد،‌ در شرق ارومیه ایران متولد شده و هم اکنون در لس‌آنجلس زندگی می‌کند. والدین او از مهاجرانی بودند که از «دهوک» در کردستان عراق به ایران آمده بودند و او پس از ترک ایران، به عنوان پناهجو مدتی را در ترکیه و سپس در فنلاند زندگی کرده است.

به گزارش جام کوردی و به نوشته روزنامه‌های ترکیه،‌ این دختر کرد که نام واقعی‌اش «هلن عبدالله» است، پس از دیدار با پیشمرگه‌های کرد، در «فهرست مرگ داعش» قرار گرفته اما اعلام کرده که از کار خود عقب‌نشینی نمی‌کند. دو موزیک ویدئوی اخیر او، «Revolution» و «Risk it all» تاکنون به ترتیب بیش از یک و نیم و ۴ میلیون بازدیدکننده بر روی یوتیوب داشته‌اند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد