پیشرفت 52 درصدی آبرسانی به پاوه از چشمه "هانی‌کوان"

سرویس: اخبار استانکد خبر: 287445|05:27 - 1394/06/14
نسخه چاپی
پیشرفت 52 درصدی آبرسانی به پاوه از چشمه "هانی‌کوان"
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه از پیشرفت 52 درصدی طرح آبرسانی به شهر پاوه از چشمه "هانی‌کوان" خبر داد.

به گزارشامروله،مهندس کیاست امیریان در بازدید از روند اجرای طرح آبرسانی به شهر پاوه، اظهار کرد:  این طرح نیاز آبی سالانه پاوه را به میزان حدود  13.5 میلیون مترمکعب تامین می‌کند.


وی گفت: این طرح می‌تواند تا افق 1415، نیاز آبی بیش از 40 هزار نفر را تامین کند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح را نیز 242 میلیارد ریال برآورد کرد.
 
به گفته این مسئول، در صورت تامین اعتبار طرح آبرسانی به شهر پاوه از چشمه هانی‌کوان اواخر سال 95 به اتمام می‌رسد.

امیریان با بیان اینکه  چشمه هانی کوان به طور متوسط 600 لیتر در ثانیه آبدهی دارد، یادآور شد: آبگیری از چشمه پس از چهار مرحله پمپاژ به مخزن 5000 متر مکعبی سراب هولی منتقل می‌شود.

وی افزود: خط انتقال آب طرح نیز از جنس لوله فولادی به قطر 500 میلیمتر و به طول 14 کیلومتر است و  تصفیه‌خانه آب به ظرفیت اسمی 14 هزار متر مکعب در روز نیز برای این طرح در نظر گرفته شده ‌است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد