فرماندار قصرشیرین:

مرز خسروی آماده میزبانی مراسم پرفیض دعای عرفه است

سرویس: اخبار استانکد خبر: 287835|06:13 - 1394/06/29
نسخه چاپی
مرز خسروی آماده میزبانی مراسم پرفیض دعای عرفه است
فرماندار قصرشیرین از آمادگی کامل شهرستان برای برگزاری مراسم پرفیض دعای عرفه در مرز خسروی است.

به گزارشامروله،افشین رضایی در گفتگو با الوند خبر اظهار داشت: همچون سال های گذشته با شکوه خاصی با حضور جمع کثیری از مشتاقان اهل بیت در مرز خسروی برگزار می شود.


وی با بیان اینکه همه تمهیدات لازم اندیشیده شده است افزود: از تمامی ظرفیت قصرشیرین برای برگذاری مراسن دعای عرفه استفاده خواهد شد و تدابیر لازم نیز برای اسکان مهمانان و زائران اندیشیده شده است.
 


ادامه داد: با توجه به اینکه از سراسر کشور برای شرکت در دعای عرفه وارد این شهرستان می شوند اقدامات لازم در خصوص تامین نظم و امنیت مراسم، تامین آب و برق و خطوط تلفن، استقرار اورژانس، آمبولانس و دستگاه آتش نشانی، وضوخانه و سرویس های بهداشتی و ... صورت گرفته است.


وی همچنین در خصوص فعالیت مرزهای پرویز خان و خسروی در قصرشیرین اظهار داشت: مرزهای قصرشیرین عملا در روز تعطیلات عرفه و عید قربان فعال است اما به دلیل تعطیلی کشور عراق در این روز مبادلات تجاری از اسوی عراق متوقف می شود.


وی افزود: ترانزیت سوخت در مرزهای قصرشیرین در روز عرفه به دلیل تردد زیاد مسافران و زائران دعای عرفه به سمت مرز خسروی، متوقف خواهد شد.  

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد