اجمالی/نوبخت در نشست خبری:

امیدواریم توافق هسته‌ای به فرجام مطلوب برسد/در فضای بی‌اعتمادی هستیم/ رسانه‌ها منصفانه بسته اقتصادی را نقد کنند

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 288751|08:45 - 1394/07/28
نسخه چاپی
سخنگوی دولت گفت: هرچند در فضای بی‌اعتمادی هستیم اما می‌توان امیدوار بود توافق هسته‌ای به فرجام مطلوب برسد.

به گزارشامروله، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت در نشست خبری خود با خبرنگاران که صبح امروز (سه‌شنبه) 28 مهرماه برگزار شد، گفت:هرچند در فضای بی اعتمادی هستیم اما می‌توان امیدوار بود توافق هسته‌ای به فرجام مطلوب برسد.

وی ادامه داد: دولت موظف است در شرایط پساتحریم برنامه‌ریزی مناسب داشته باشد.

سخنگوی دولت تصریح کرد: لایحه دائمی شدن احکام برنامه توسعه برای برنامه ششم طی دوره سال 95 تا 99 در دولت تهیه شده و در اولین جلسه مجلس باقید یک فوریت تقدیم مجلس می‌شود.

نوبخت از ارائه لایحه بودجه 95 درمهلت قانونی به مجلس خبرداد و اظهار داشت:  تاکنون 14هزار و 780میلیارد تومان به طرح‌های عمرانی پرداخت شده و مصمم هستیم تا پایان سال بیش از30 هزار میلیارد تومان به طرح‌های عمرانی اعتبار پرداخت کنیم.

سخنگوی دولت با بیان اینکه ما وارث این شرایط بودیم و دولتی با تورم بالا را تحویل گرفتیم، خاطرنشان کرد: اقتصاددانان اگر مطلبی درباره بسته اقتصادی دولت دارند به خود ما بگویند و رسانه‌ها منصفانه بسته را نقد کنند.

این خبر در حال تکمیل است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد