به گزارشامروله،" حجت الاسلام والمسلمین سیف اله سبزی عنوان کرد : ۱۰۶ مبلغ و مبلغه به مناسبت دهه اول محرم به مناطق مختلف این شهرستان اعزام شدند.
وی تصریح کرد: از این تعداد ۶۶ نفر مبلغ و ۴۰ نفر مبلغه هستند که به مناطق مختلف روستایی و شهری صحنه اعزام شدند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی صحنه افزود: تبیین قیام امام حسین علیهالسلام، بیان اهداف قیام سالار و سرور شهیدان، آشکار کردن ماهیت حکومت بنی امیه و مبارزه با ظالم و ستمگری از مهم ترین وظایف مبلغان اعزامی در دهه اول محرم است.
سبزی همچنین گفت: مبلغان باید با آسیب شناسی عزاداری ماه محرم در خصوص تحریفات و انحرافاتی که از سوی دشمنان اباعبدالله الحسین (ع) به مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان وارد شده است، روشنگری کنند.
وی در پایان افزود: از دیگر وظایف مبلغین اعزامی، برگزاری مراسم نماز جماعت، قرائت دعا، برپایی عزاداری، تبلیغ چهره به چهره و تشکیل حلقههای معرفت است.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد