برادر غضنفر رکن آبادی در گفت‌و‌گو با دانا:

دولت هیچ خبری از مفقودین منا ندارد/آخرین خبر ما از وضعیت برادرم مربوط به روز اول فاجعه منا است

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 288969|08:11 - 1394/08/06
نسخه چاپی
برادر دیپلمات ایرانی مفقود شده در منا گفت: دولتی‌ها هیچگونه خبری به ما نمی‌دهند، و بسیاری از اخبار را خود ما در اختیار مسئولان دولتی قرار می‌دهیم از جمله این اخبار می‌توان به خبر زنده دیدن شدن برادرم، و شاهدان عینی این موضوع اشاره کرد.

به گزارشامروله، برادر غضنفر رکن آبادی دیپلمات سابق ایران در لبنان در گفت‌وگو باشبکه اطلاع رسانی راه داناگفت: آخرین خبر ما از وضعیت مفقودین منا به خصوص برادرم، مربوط به روز اول می‌شود.

 

وی افزود: دولتی‌ها هیچگونه خبری به ما نمی‌دهند، و بسیاری از اخبار را خود ما در اختیار مسئولان دولتی قرار می‌دهیم از جمله این اخبار می‌توان به خبر زنده دیدن شدن برادرم، و شاهدان عینی این موضوع اشاره کرد.

 

برادر دیپلمات مفقود شده در منا اظهار داشت: کمیته‌هایی برای پیگیری وضعیت مفقودین منا تشکیل شده است، اما این جلسات تاکنون هیچ نتیجه‌ای نداشته است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد