به گزارشامروله، " وحید ارم آباد " با بیان اینکه 17 مددجو در این آزمون شرکت کردند افزود: این مددجویان پیش از برگزاری آزمون مذکور در دوره های فنی و حرفه ای چرم دوزی کانون فرهنگی تربیتی کمیته امداد شرکت کردند.
وی در ادامه با یادآوری اینکه آزمون چرم دوزی با همکاری و تعامل کارشناسان سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری برگزار شده است تصریح کرد: کمیته امداد با برگزاری دوره های متعدد فنی از قبیل فرش بافی، خیاطی، کامپیوتر و ... در راستای ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان گام بر می دارد.
ارم آبادی ایجاد اشتغال برای جوانان را مهمترین دستاورد کمیته امداد دانست و اظهار کرد: ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به خانواده های تحت حمایت موجب ایجاد امید، آرامش و اعتماد به نفس در آنان می شود.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان صحنه در پایان تصریح کرد: طی شش ماهه نخست امسال 305 مددجو در شهرستان صحنه از آموزش های رایگان فنی و حرفه ای بهره مند شده اند که این آموزش ها بالغ بر 57 میلیون ریال برای کمیته امداد هزینه در بر داشته است.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد