به گزارشامروله، با هوشیاری مأموران انتظامی و همکاری خوب مردم بمبی 21 کیلویی که در محور مواصلاتی ایرانشهر- سرباز کار گذاشته شده بود، کشف و خنثی شد.
به گزارش مرصاد به نقل از تسنیم، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در تشریح عملیات خنثی سازی بمبی 21 کیلویی گفت: طی دو روز گذشته در پی اخبار به دست آمده و گزارش مردمی مبنی بر کارگزاردن تله انفجاری توسط گروههای معاند در محور مواصلاتی ایرانشهر- سرباز، بلافاصله اکیپهایی مجهز و زبده از پلیس امنیت عمومی و پلیس مبارزه با موادمخدر استان جهت بررسی موضوع وارد عمل شدند.
وی افزود: اکیپهای عملیاتی پس از چندین ساعت تلاش و عملیات جستجو نقطه به نقطه در این محور، نهایتاً موفق شدند جعبهای سبز رنگ را به ابعاد 30 در 30 سانتی متر و به وزن تقریبی 21 کیلوگرم که حاوی مواد منفجره و در کنار تخته سنگی نزدیک این محور کار گذاشته شده بود، کشف کنند.
این مقام ارشد انتظامی استان تصریح کرد: با کشف این بسته بمب، بلافاصله تیمهای عملیاتی و چک خنثی جهت پوشش و تأمین امنیت از ایرانشهر به محل اعزام شدند و با هماهنگی قرارگاه شهید معمار سپاه پاسداران و با انجام یک سری اقدامات فنی و تخصصی بمب خنثی شد.
رحیمی در پایان ضمن قدردانی از همکاری خوب مردم غیور استان با پلیس خاطر نشان کرد: این عملیات با هوشیاری پلیس و همکاری خوب مردم در پایان بدون هیچ مورد خاصی به پایان رسید.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد