اولین نگارخانه خصوصی غرب کشور در کرمانشاه افتتاح می شود

سرویس: اخبار استانکد خبر: 290639|08:44 - 1394/10/10
نسخه چاپی
 اولین نگارخانه خصوصی غرب کشور در کرمانشاه افتتاح می شود
مرصاد نیوز: اولین نگارخانه خصوصی غرب کشور با نام « آفرینش» و با هزینه بالغ بر 70 میلیون تومان در کرمانشاه افتتاح می شود.

به گزارشامروله، به نقل ازطاق نیوز، موسس و مدیر  این نگارخانه، از تاسیس آن به عنوان اولین نگارخانه خصوصی غرب کشور در کرمانشاه و با نام «آفرینش» خبر داد.

 

سارا مهتابی افزود: این نگارخانه که اولین نگارخانه خصوصی در غرب کشور است 14 دی ماه امسال به صورت رسمی  فعالیت خود را آغاز می کند.

 

وی تصریح کرد: از مرداد ماه امسال پیگیری این نگارخانه آغاز شده و نهایتا طی روزهای اخیر موفق به اخذ مجوز آن از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان شدیم.

 

مهتابی مبالغ هزینه شده برای احداث این نگارخانه را 70 میلیون تومان  اعلام کرد که تمام آن  توسط بخش خصوصی تامین شده است.

 

وی گفت: این نگارخانه دارای قابلیت نمایش آثار هنری است و تمام هنرمندان می توانند از ظرفیت آن استفاده کنند.

 

مدیر این نگارخانه خصوصی، محل دقیق این مرکز هنری را میدان آیت الله کاشانی، ساختمان «دژفام» اعلام و از هنرمندان استان دعوت کرد تا آثار خود را در این نگارخانه به نمایش بگذارند.

 

وی ایجاد فضایی آرام و به دور از هر گونه مشکل را از اهداف ایجاد این نگارخانه خصوصی عنوان کرد تا هنرمندان بتوانند در آن آثار هنری خود را به معرض نمایش بگذارند.

 

مهتابی تصریح کرد: پیش از این هنرمندان استان آثار هنری خود را در دو نگارخانه کلهر و دانشکده فرهنگ و هنر نمایش می دانند اما هم اکنون با این ظرفیت جدید می توانند مکان مناسبتری برای نمایش آثار خود در اختیار داشته باشند.

 

مهتابی هدف دیگر از راه‌اندازی این نگارخانه را ایجاد فرصت نمایش و فروش آثار هنرمندان کرمانشاه و سایر استان‌های غرب کشور اعلام کرد.

 

مدیر مسئول نگارخانه هنری آفرینش افزود: در این نگارخانه امکان فروش دائمی آثار هنرمندان نیز وجود دارد و به زودی این قابلیت به صورت الکترونیک هم فراهم خواهد شد تا هنرمندان بتوانند در سایت نگارخانه آثار خود را برای فروش به نمایش بگذارند.

 

وی از برپایی نمایشگاه آثار کودکان سرطانی همزمان با افتتاح نگارخانه مذکور خبرداد و تصریح کرد: در این نمایشگاه طی تفاهم نامه ای با موسسه «مهر آیینان مهر» که حامی کودکان سرطانی است، آثار این کودکان به نمایش در آمده و عواید آن نیز صرف خود آنها خواهد شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد