به گزارشامروله، آخرین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان صحنه در سال 1394 با حضور جمعی از مسئولین ادارات در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در این جلسه علی نیازی ضمن بیان ارائه برنامه های پیشنهادی سال 95 اداره کتابخانه های عمومی شهرستان صحنه عنوان کرد: دربحث کتابخوانی درشهرستان صحنه کارهای خوبی انجام شده است؛ اما برای رسیدن به حد مطلوب راه زیادی باید طی شود.
وی در ادامه به وصول مطالبات از سهم درصدی شهرداری اشاره داشت و تصریح کرد : امروز با آسيب هاي فراواني در حوزه فرهنگ مواجه هستيم و کتاب و کتابخواني در اين بين مي تواند مهمترين ابزار مقابله با تهديدات باشد.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان صحنه در پایان با بیان اینکه کتاب دروازه ای به سوی جهان گسترده دانش و معرفت است ، گفت: ارائه کتاب های خوب یکی از بهترین ابزارها برای به کمال رساندن انسان ها می باشد.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد