واکنش دولت ژاپن در مقابل تهدیدات نظامی چین

سرویس: ایران و جهانکد خبر: 292645|07:04 - 1395/01/09
نسخه چاپی
واکنش دولت ژاپن در مقابل تهدیدات نظامی چین
دولت ژاپن اعلام کرده است که قصد دارد یک ایستگاه راداری در نزدیک مجمع الجزایر دریای چین جنوبی تاسیس کند.

به گزارشامروله، به نقل از رویترز، دولت ژاپن روز دوشنبه اعلام کرد قصد دارد یک ایستگاه رادار در شرق دریای چین جنوبی احداث کند. ژاپن می گوید این اقدام برای حفظ امنیت منطقه انجام می شود.

توکیو اعلام کرده است این ایستگاه رادار در 150 کیلومتری نزدیک مجمع الجزایر دریای چین جنوبی نوعی سیستم دفاعی در مقابل تهدیدات نظامی چین محسوب می شود.

«نوزومو یوشیتومی» ژنرال بازنشسته ژاپن و استاد دانشگاه نیهون ژاپن درباره ساخت این ایستگاه می گوید مهمترین هدف ژاپن از ساخت این سیستم دفاعی تحریک چین در مقابل اقدامات نظامی است.

وی گفت: این ایستگاه علاوه بر دریافت امواج صوتی می تواند به عنوان یک پایگاه در هدایت عملیات های نظامی نیز مورد استفاده قرار گیرد. 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد