به گزارشامروله، پورجانی در گفتگو بابازی درازبا بیان اینکه کار برداشت باقلا از نیمه دوم فروردین ماه سال جاری در شهرستان آغاز شده است، افزود: برداشت نوبرانه محصولات باقلا در سطح 550هکتار بامیانگین عملکرد 13تن در هکتار در سطح اراضی شهرستان آغاز شده است.
وی افزود: بخشی از محصول باقلای تولیدی شهرستان برای فروش به شهرهای همجوار و مراکز استان های دیگر عرضه و بخشی دیگر نیز در بازار استان کرمانشاه به فروش می رسد.
پورجانی از جمله دلایل کاهش سطح زیر کشت باقلا در سال جاری نسبت به سال گذشته را قیمت پایین این محصول بیان کرد و یادآور شد: کشاورزان به دلیل کاهش قیمت امسال باقلای کمتری در زمین های خود کشت کردند.

مدیر جهاد کشاورزی سرپل ذهاب یادآور شد: باقلا حاوی ویتامین های آ.ب.ث و املاح مفیدی از جمله آهک، فسفر، آهن و غیره است به همین علت در گروه خوراکی های خون ساز قرار دارد و مغز قلم استخوان ها را نیز تقویت می کند.





نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد