مدیریت اداره اموزش و پرورش صحنه :

همه آحاد جامعه باید ادامه دهنده راه شهدا باشند

سرویس: شهرستانکد خبر: 293247|08:07 - 1395/02/14
نسخه چاپی
همه آحاد جامعه باید ادامه دهنده راه شهدا باشند
پایگاه خبری امروله : مدیریت اداره اموزش و پرورش شهرستان صحنه گفت : همه ما باید ادامه دهنده راه خون شهدا باشیم تا بتوانیم کشور خود را بیش از پیش آباد کنیم.

به گزارشامروله، " رضا محمدی "  در یادواره شهدای فرهنگی شهرستان صحنه عنوان کرد : یکی از برکات انقلاب اسلامی، بازتولید معارف اساسی اسلامی در این زمان است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه خیلی از این معارف بزرگ را ما در کتابها و در ذهنها داشتیم لکن انقلاب اسلامی این معارف را مجسّم کرد و تحقّق عینی داد تصریح کرد : آیات رو راویات بسیاری در مورد شهادت بیان شده است که نمونه ای از آنها آیه شریفه وَ لا تَحَسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللهِ اَمواتًا بَل اَحیآءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون*می باشد.

 

محمدی خاطر نشان کرد :  خداوند در این ایه می فرماید :هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زنده‌اند، و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.

 

مدیریت اداره اموزش و پرورش شهرستان صحنه در پایان گفت :  همه ما باید ادامه دهنده راه خون شهدا باشیم تا بتوانیم کشور خود را بیش از پیش آباد کنیم.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد