به گزارشامروله، " حجت الاسلام والمسلمین احمد زارعی" درخطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته عنوان کرد: اشاره فرمانده معظم کل قوا به خلیج خوکها کنایهای به ضعف ارتش آمریکا و عملیات ناموفق «خلیج خوکها» در کوبا بود.
وی ادامه داد : خلیج خوکها بخش کوچکی از دریای کارائیب در جنوب کوباست که در30کیلومتری جنوب خاگوئی گرانده، 70 کیلومتری غرب سینفوئگوس و 150 کیلومتری جنوب شرقی هاوانا، پایتخت کوبا، قرار دارداین خلیج در 17 آوریل 1961 شاهد عملیات موسوم به خلیج خوکها بهمنظور براندازی دولت فیدل کاسترو در کوبا بود.
خطیب نماز جمعه صحنه خاطر نشان کرد : سران امریکا و حامیان آنها اگر ما را تهدید می کنند سیاست مداران ما هم به تاسی از رهبر انقلاب و افکار انقلابی باید از موضع قدرت پاسخ دهند نه اینکه یکی به نعل بزنند و یکی به میخ.
امام جمعه شهرستان صحنه در پایان گفت :در طول تاریخ اگر کسی در برابر زیاده خواهی و زیاده گویی های آمریکا کوتاه آمده سرنوشتی مثل سرنوشت صدام دچار شده اند که در دقیقه 90 رها شده اند و آمریکا کار خودش را کرده است.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد