همزمان با هفته قرآن و عترت؛

همایش تجلی قرآن و حدیث در شعر شاعران کرمانشاهی برگزار شد

سرویس: اخبار استانکد خبر: 293380|08:47 - 1395/02/22
نسخه چاپی
	همایش تجلی قرآن و حدیث در شعر شاعران کرمانشاهی برگزار شد
همایش تجلی قرآن و حدیث در شعر شاعران کرمانشاهی(فارسی و کردی) همزمان با هفته قرآن و عترت در استان کرمانشاه برگزار شد.

به گزارشامروله،  همایش تجلی قرآن و حدیث در شعر شاعران کرمانشاهی(فارسی و کردی) پیش از ظهر چهارشنبه در محل تالار وحدت دانشکده فرهنگ و هنر علمی کاربردی کرمانشاه برگزار شد.

 

دبیر این همایش با اشاره به فرمایشات حضرت علی (ع) در خصوص قرآن گفت: حضرت می فرمایند: «این قرآن هرگز فریب نمی دهد، هدایتگری است که هرگز گمراه نمی کند، سخنوری است که هرگز دروغ نمی گوید و کسی که هم نشین قرآن می شود و از سر سفره آن بر نمی خیزد در هدایت زیادی و و در گمراهی و کوری کاستی می یابد».

 

مجید محمدی افزود: هم چنین ایشان در جای دیگر می فرمایند : بعد از قرآن هیچ فقیری نیست و کسی که ثروت داشته و قرآن نداشته باشد، فقیر است، چرا که قبل از قرآن هیچ ثروتی نبوده است.

 

شعر شاعران کرمانشاهی، گنجینه ای ارزشمند از قرآن و حدیث است

 

وی شعر کرمانشاه را گنجینه ای ارزشمند از قرآن و حدیث دانست  و گفت: شاعران کرمانشاهی به زیبایی قرآن و حدیث را در اشعارشان به تصویر کشیده اند و با توجه به این موضوع  جا دارد در این زمینه بیشتر کار کنیم.

 

دبیر همایش تجلی، قرآن و حدیث در شعر شاعران کرمانشاهی(فارسی و کردی) از ارسال ۷۰ مقاله به دبیرخانه این همایش خبرداد که ۳۰ اثر آن کردی و ۴۰ اثر فارسی بوده است.

 

وی افزود: از آثار فوق ۲۶ اثر شامل ۱۳ اثر فارسی و ۱۳ اثر کردی انتخاب شده و در مجموعه مقالات این همایش به چاپ رسیده است.

 

محمدی از معرفی برترین های این جشنواره در مراسم اختتامیه هفته قرآن و عترت کرمانشاه و همزمان با سایر جشنواره ها خبرداد.

 

لازم به ذکر است، در این همایش علاوه بر ارائه مقالات برتر از سوی شرکت کنندگان، کتاب مجموعه مقالات تجلی، قرآن و حدیث در شعر شاعران کرمانشاهی(فارسی و کردی) نیز رونمایی شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد