به گزارشامروله، عزتاله پرنیان، اظهار داشت: اردوی تیم ملی فوتبال ۷ نفره جانبازان و معلولان ایران در ورزشگاه شهید هرندی تهران زیر نظر آقای حسین صالح مربی تیم ملی در حال برگزاری است.
وی از حضور ۵ بازیکن کرمانشاهی در اردوی تیم ملی فوتبال ۷ نفره جانبازان و معلولان ایران خبر داد و گفت: این اردو به منظور انتخاب تیم اصلی جهت اعزام به مسابقات دانمارک در مرداد ماه که کسب سهمیه مسابقات جهانی ۲۰۱۷ آرژانتین محسوب میشود در حال برگزاری است.
این مسئول مسلم اکبری، مسلم خزایی، جاسم بخشی، بهنام سهرابی و امیر امجدیان را ۶ فوتبالیست کرمانشاهی دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتبال ۷ نفره جانبازان و معلولان ایران نام برد و گفت: دیدار دوستانهای با جوانان استقلال تهران انجام گرفت.
پرنیان بیان کرد: تیم فوتبال ۷ نفره ایران که ۵ ملی پوش کرمانشاهی داشت سال گذشته جهت شرکت در مسابقات کسب سهمیه پارالمپیک ریو عازم کشور ترکیه شد و بعد از یک هفته اردو در اردیبهشت ماه سال ۹۴ در کشور ترکیه جهت کسب ویزا برای حضور در کشور انگلستان مستقر بودند که متاسفانه کشور انگلستان که با ایران هم گروه بود به ملی پوشان ایرانی ویزا نداد و در عین شایستگی فوتبالیستهای ما از پارالمپیک ریو جا ماندند.
وی بیان کرد: دو ملی پوش کرمانشاهی به نامهای مسلم اکبری و غلامرضا نجفی در ترکیب تیم فوتبال ۷ نفره پاراالمپیک ۲۰۰۸ پکن حضور داشتند و تیم ایران بعد از اوکراین و روسیه موفق به کسب نشان برنز شد.
پرنیان همچنین افزود: مسلم اکبری، جاسم بخشی، بهنام سهرابی و مهران نکویی مجد نیز ۴ ملیپوش کرمانشاهی در ترکیب تیم فوتبال ۷ نفره ایران در بازیهای پاراالمپیک ۲۰۱۲ لندن حضور داشتند که تیم ایران بعد از روسیه و اوکراین موفق به کسب نشان برنز شد.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد