به گزارشامروله، صائب مدرسی در گفت و گو باپاک پرس، اظهار داشت: در ساعات نخستین امروز در محوطه کمربندی غربی شهر کرمانشاه بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی پیکان با تیربرق، پنج نفر مصدوم شدند.
مدیر کل مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه خوشبختانه این سانحه فوتی نداشته بیان کرد: تمام مصدومین توسط آمبولانس به بیمارستان آیت الله طالقانی(ره) منتقل شدند.
گازگرفتگی یک مادر و فرزند
مدیر کل مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه همچنین از فوت یک مادر 30 ساله و کودک سه ساله در حمام خبر داد.
مدرسی بیان کرد: در ساعت 22 شب گذشته گزارشی مبنی بر گازگرفتگی در حمام در منطقه شهرک تعاون خیابان آزادگان دریافت شد.
وی افزود: به دنبال این گزارش و با اعزام آمبولانس به محل حادثه مادر و فرزند به بیمارستان امام رضا(ع) منتقل شدند که متاسفانه احیا قلبی این دو نفر ناموفق بود.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد