رئیس شبکه بهداشت و درمان سرپل زهاب :

بیش از یک میلیار ریال اعتبار صرف برنامه های روستای پاک در سرپل ذهاب شده است

سرویس: اخبار استانکد خبر: 294087|07:15 - 1395/04/03
نسخه چاپی
	بیش از یک میلیار ریال اعتبار صرف برنامه های روستای پاک در سرپل ذهاب شده است
مرصاد نیوز: رئیس شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب با تاکید بر لزوم اجرای برنامه های روستاهای پاک در سایر روستاهای شهرستان گفت: بیش از یک میلیارد ریال اعتبار صرف برنامه های عمرانی و زیباسازی روستای پاطاق بعنوان روستای پاک شهرستان شده است.

به گزارشامروله، احسان مهری در گفتگو با بازی درازاظهار داشت: روستای پاطاق پس از ارزیابی و بررسی های کارشناسی در نیمه دوم سال 1393 به عنوان یکی از روستاهای پاک و مستعد در اجرای برنامه ابتکارات جامعه محور معرفی شده است.

 

مهری افزود: نوسازی و خریداری تجهیزات خانه بهداشت، بهسازی و نوسازی مسجد، بهسازی و سنگفرش معابر و رنگ آمیزی جداول، نامگذاری کوچه ها، احداث سوئیت های توریستی، نصب سطل های زباله، احداث جاده تندرستی، احداث راه ارتباطی بین دو روستا، بهسازی و بهداشتی نمودن آرامستان روستا، توسعه فضای سبز در روستا با نهال کاری و زیبا سازی روستا و بهسازی و بهداشتی نمودن سرویس های بهداشتی را از کارهای ارزنده این روستا می توان نام برد.

 

وی در رابطه با دیگر اقدامات انجام شده به اجرای موفقیت آمیز پروژه هایی مانند، دفع بهداشتی زباله (تهیه وسیله نقلیه مناسب جهت جمع آوری زباله)، دفع بهداشتی فضولات حیوانی، تخریب خانه های مخروبه در سطح روستا و نوسازی و بهسازی این منازل، احیا آثار باستانی زیج منیژه، زهکشی و جمع آوری آب های سطحی از  اشاره کرد.

 

مهری اعتبار هزینه شده در این روستا را بیش از یک میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این اعتبار از محل کمکهای مردمی، اعتبارات دهیاری و بخش مرکزی شهرستان و اعتبارات شبکه بهداشت تامین شده و صرف برنامه های عمرانی و زیباسازی روستا شده است.

 

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان در پایان یادآور شد: در اردیبهشت ماه سال جاری جشنواره روستای سالم با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه و هیئت همراه  و مسئولین شهرستانی و آحاد مختلف مردم در روستای پاطاق از توابع شهرستان برگزار شده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد