به گزارشامروله، آیت الله حسن ممدوحی عضو برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با سرویس دین و اندیشهشبکه اطلاع رسانی مرصاد، عملیات مرصاد را خنثی شدن نقشه های شوم دشمنان اسلام و منافقین دانست و اظهار داشت: این عملیات یکی از اتفاقات درخشانی است که برای استان کرمانشاه به ثبت رسیده است.
وی در ادامه افزود: رشادتها و ذخیره های این عملیات فراموش نشدنی است و باید دستاوردهای آنرا برای نسل جوان بازگو و حتی بصورت مقاله و کتاب تالیف و ثبت کرد.
آیت الله ممدوحی با بیان اینکه عملیات مرصاد یکی از عملیاتهای بیاد ماندنی در طول تاریخ انقلاب اسلامی محسوب می شود افزود: حضور رزمندگان در عملیات مرصاد ارزشی است که باید حفظ و به نسل آینده منتقل شود.
عضو برجسته جامعه مدرسین قم در پایان گفت: نیاز است که رشادتهای رزمندگان و مردم که با دستان خالی شجاعانه پوزه دشمن را به خاک مالیدند فراموش نشود و از روحیه اعتقادی مذهبی جوانان ررمنده در همه مراسمات یاد شود.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد