رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تاکید کرد:

کشاورزان از آتش زدن مزارع پس از برداشت محصول پرهیز کنند

سرویس: اخبار استانکد خبر: 294654|07:41 - 1395/05/05
نسخه چاپی
	کشاورزان از آتش زدن مزارع پس از برداشت محصول پرهیز کنند
مرصادنیوز: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بر لزوم پرهیز کشاورزان از آتش زدن مزارع پس از برداشت محصول تاکید کرد.

به گزارشامروله،  خسرو شهبازی اظهار داشت:  کارشناسان مراکز تحقیقاتی و سازمان جهاد کشاورزی به کشاورزان توصیه اکید دارند که از آتش زدن زمین های کشاورزی بعد از برداشت محصول جداً خودداری کنند.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: کشاورزان بعد از برداشت محصول بقایای گیاهان را در مزارع خود به آتش نکشند چرا که سبب بروز آتش سوزی می‌شود.

 

شهبازی با اشاره به مضرات آتش زدن اراضی کشاورزی بعد از برداشت محصول گفت: آتش زدن زمین بعد از برداشت محصولات کشاورزی سبب از بین رفتن مواد ریز مغذی خاک  می‌شود.

 

وی گفت: بسیاری از عوامل بروز آتش سوزی در سطح  مراتع و جنگلها انسانی است و از سوی دیگر آتش زدن زمین‌های کشاورزی بعد از برداشت محصول  سبب آتش سوزی در جنگل و مراتع می شود.

 

شهبازی اضافه کرد: امروزه خسارت زیادی در استان در اثر بی احتیاطی در آتش زدن مزارع و به دنبال آن بروز حریق در سطح مراتع و جنگل‌ها را شاهد هستیم و لذا کشاورزان برای کمک به کشاورزی بهتر و حفاظت از منابع طبیعی از به آتش کشیدن مزارع خود داری کنند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد