مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه خبرداد:

فرهاد حسن زاده میهمان کرمانشاه می شود/ نقد و بررسی رمان « زیبا صدایم کن» توسط نوجوانان کرمانشاهی

سرویس: اخبار استانکد خبر: 294757|06:52 - 1395/05/12
نسخه چاپی
	فرهاد حسن زاده میهمان کرمانشاه می شود/ نقد و بررسی رمان « زیبا صدایم کن» توسط نوجوانان کرمانشاهی
مرصاد نیوز: مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه از نقد و بررسی رمان «زیبا صدایم کن» توسط نوجوانان کرمانشاهی با حضور فرهاد حسن زاده، نویسنده این اثر خبرداد.

به گزارشامروله، رضا موزونی در گفتگو باطاق نیوز،از حضور فرهاد حسن زاده در برنامه « دو پنجره»، خبرداد و اظهار داشت: اعضای نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه  در این برنامه رمان« زیبا صدایم کن» فرهاد حسن زاده را مورد نقد و بررسی قرار می دهند.

 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه افزود: در ادامه دعوت از نویسندگان و شاعران مطرح کودک و نوجوان کشور در قالب برنامه ادبی « دو پنجره»، این استان اینبار میزبان «فرهاد حسن زاده»، نویسنده مطرح کودک و نوجوان کشور است.

 

وی، برنامه دعوت از نویسندگان صاحب قلم و نام آشنای کودک و نوجوان کشور را در راستای معرفی ادبیات کودک و نوجوان و همچنین، آشنایی حضوری بیشتر اعضای کودک و نوجوان کانون با این نویسندگان اعلام و ابراز امیدواری کرد؛ این برنامه ها بتواند در معرفی نویسندگان و آثار ادبی ممتاز کشور، نقشی تاثیرگذار را ایفا کند.

 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه در خصوص زمان حضور این نویسنده برجسته گفت: با برنامه ریزی انجام شده، «فرهاد حسن زاده»، که از چهره های موفق ادبیات کودک و نوجوان است 21 مردادماه  امسال به کرمانشاه سفر می کند تا ضمن حضور در جمع علاقمندان به آثارش، نوجوانان نویسنده و علاقمند مراکز کانون این استان نیز، به نقد و بررسی رمان « زیبا صدایم کن» وی بپردازند. این مراسم در مرکز شماره 2 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه برگزار می شود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد