استان بوشهر در ۲ روز اخیر مبتلای جدید به کرونا نداشت

سرویس: ایران و جهانکد خبر: 310973|04:28 - 1399/01/25
نسخه چاپی
استان بوشهر در ۲ روز اخیر مبتلای جدید به کرونا نداشت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس اعلام نتایج آزمایشگاه کرونا در استان بوشهر در دو روز اخیر مورد جدیدی از ابتلا به کرونا نداشته‌ایم.

به گزارشامروله، 

سعید کشمیری در گفت‌وگو باخبرنگارمهراظهار داشت: طی روزهای شنبه و یکشنبهطبقآزمایشاتصورتگرفته، مورد جدیدی ازابتلاءبهکرونانداشته‌ایم وتعدادمبتلایانکرونادر استان همچنان ثابت مانده است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون نتیجه آزمایش ۱۵۷ بیمار به ویروس‏کرونامثبت اعلام‌شده است، افزود: از اینتعداد۸۶ نفر مرد و ۷۱ نفر زن هستند و ۱۳۵ نفر از بیماران ترخیص و به قرنطینه خانگی رفته‌اند.

رئیسدانشگاه علوم پزشکی بوشهر باتاکیدبر لزوم توجه جدی به موارد پیشگیری ازشیوعکرونادر جامعه خاطرنشان کرد:به منظورپیشگیری ازشیوعکرونارعایت فاصله‌گذاری اجتماعی یکضرورتاست.

وی همکاری مردم با مسئولان بهداشت و درمان در سراسر استان‬ را یک اصل مهم برای مهارکرونادانست و اضافه کرد: انتظار داریم مردم به هیچ وجه برای امور غیرضروری از خانه خارج نشوند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد