در گردهمایی اوکلاهما؛

ترامپ باز هم درباره ایران توهم زد

سرویس: ایران و جهانکد خبر: 311656|05:27 - 1399/04/01
نسخه چاپی
ترامپ باز هم درباره ایران توهم زد
رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد ایران دنبال توافق با او است و بهتر آنکه این کار را پیش از برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ انجام دهد!

به گزارشامروله،  به نقل ازفکتبیس، دونالد ترامپرئیسجمهور آمریکا در جریان گردهمایی که در شهر «تولسا»ایالتاوکلاهمابرگزار شد بار دیگر به اظهارنظر درباره ایران پرداخت حال آنکه گفته‌هایش مثل همیشه ترکیبی ازاتهامو توهم بود.

او در راستای بهره‌برداری انتخاباتی، دموکرات‌ها را به باج دادن به ایران متهم کرد و مدعی شد: اوباما –رئیس جمهورسابقآمریکا- به ایران یکصد و پنجاه میلیارد دلار پول داد آن هم به ازای هیچ و عجیب‌تر آنکه یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون آن را با پول نقد پرداخت کرد و اکنونشاهدهستیم که آنها (ایران) اصلاً عملکرد خوبی ندارند.

وی در ادامه توهمات خود افزود: ایران بدجوری دلش توافق می‌خواهد.اماجان کری –وزیر خارجهاسبقآمریکا- و خیلی (دموکرات‌های) دیگر به آنها می‌گویندصبرکن چرا که اگر ترامپ ببازد، شما صاحب آمریکا می‌شوید. من هم اهمیتی نمی‌دهم. به آنها گفتم می‌توانیم منتظر بمانیمامااگر ببرم، آن وقت باید بیش از آنچه که می‌توانستید، برای این توافق بپردازید.

وی همچنین مدعی شد که جوبایدنرقیبدموکراتشدر انتخابات۲۰۲۰آمریکا، عروسک خیمه‌شب بازیچیناست. این در حالی است که اوپیشترهم ادعاهایمشابهی مبنیبر اینکه ایران و چین خواهان پیروزیبایدندر انتخابات هستند را مطرح کرده بود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد