كميسيون اقتصادي مجلس روز سه شنبه برنامه هاي وزير پيشنهادي امور اقتصادي و دارايي را بررسي مي كند

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 46289|08:56 - 1392/05/14
نسخه چاپی
رحيم زارع روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا، افزود: ساير وزراي اقتصادي پيشنهادي كابينه يازدهم نيز در روزهاي آينده به كميسيون اقتصادي مجلس دعوت مي شوند تا سوابق و برنامه هاي آنها مورد بررسي قرار گيرد.
علي طيب نيا وزير پيشنهادي امور اقتصادي و دارايي به‌ مدت سه سال دبير كميسيون اقتصاد هيات دولت در كميسيون اقتصادي بوده و از سال ۱۳۸۴ به‌ مدت يك سال و نيم نيز همين سمت را بر ‌عهده داشت.
وي در سال ۱۳۸۰ به‌مدت چهار سال معاون طرح و برنامه نهاد رياست جمهوري و در سال ۱۳۸۵ نيز به‌مدت يك سال معاون اقتصادي و هماهنگي امور برنامه و بودجه معاونت اقتصادي سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور بود.
طيب نيا عضويت در شوراي پژوهشي سازمان بررسي و نظارت، عضويت در شوراي پول و اعتبار و كارشناس متخصص در مسايل پولي و بانكي اين شورا در مورد بانك مركزي، عضويت در شوراي پژوهشي نهاد رياست جمهوري، كارشناس ارشد سازمان بهره‌وري آسيايي جهت تهيه برنامه ملي ارتقاي بهره‌وري در ايران و سازمان بهره‌وري آسيايي را در كارنامه خود دارد.
مجلس شوراي اسلامي از دوشنبه هفته آينده بررسي راي اعتماد به وزراي پيشنهادي دولت يازدهم را آغاز مي كند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد