"شهره مکری : مشاور امور بانوان در فرمانداری صحنه در گفتگو با امروله گفت: مسئولين نهادهاي فرهنگي شهرستان بايد با جديت، آگاه سازي و اطلاع رساني در مدارس، دانشگاه ها و در جمع خانواده ها به امر پيشگيري از اعتیاد کمک کرده و در اين راه کوتاهي نکنند.
وی درادامه گفت : سخت گیری و ایزوله کردن فرزندان نمی تواند به عنوان یک عامل بازدارنده در امر اعتیاد نام برد چون اگر ما میخواهیم جوانان خانواده و درقدم بعدی جامعه را از امر اعتیاد مصون کنیم باید بایک برنامه ریزی درست و کارشناسی به روشنگری امر اعتیاد برای این قشر بپردازیم تا پاسخی مورد قبول دریافت کنیم .
مکری تاکید کرد : با توجه به شرايط امروزي جامعه و هجمههاي خاموش دشمن به سمت سلامت جامعه ميطلبد كه با نگاهي نو به مسئله مبارزه با اعتياد پرداخته و نجات يك معتاد را نجات يك شخص نپندارند بلكه نجات يك جامعه بدانند.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد