اختصاصی امروله

جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان صحنه برگزار شد

کد خبر: 52543|12:20 - 1392/05/28
نسخه چاپی
جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان صحنه برگزار شد
پایگاه خبری امروله: جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان صحنه با حضور کارشناسان استانداری وجمعی از مسئولین ادارات در فرمانداری صحنه برگزار شد.
به گزارش امروله : جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان صحنه با حضور کارشناسان استانداری وجمعی از مسئولین ادارات در سالن جلسات فرمانداری صحنه برگزار شد.این جلسه با هدف تخصیص اعتبار به بخش های مختلف عمرانی،هنری، فرهنگی و دیگر بخش ها از بودجه سال 92 برگزار شد." رسول مجد " فرماندار شهرستان صحنه دراین جلسه گفت: برطرف کردن مشکل آب شرب صحنه و تکمیل پروژه های نیمه تمام از طرحهای مهم این شهرستان هستندکه با برنامه ریزی های انجام شده این موانع برطرف خواهند شد.

وی با بیان اینکه منابع ناچیز باید صحیح مدیریت شود افزود: اتمام طرح های نیمه تمام و مستمر از ضروریات برنامه های اجرایی در این شهر است و کلیه تقاضاهای دستگاه های اجرایی باید با بودجه در نظر گرفته شده هماهنگی داشته باشد.

مجد در پایان ابراز امیدواری کرد با تدابیری که در دولت جدید اندیشیده شده است بیشتر مشکلات برطرف خواهد شد.

گفتنی است بودجه تخصیص یافته شهرستان صحنه در چندین فصل با عناوین خدمات مالی و برنامه ریزی،آموزش،فرهنگ و هنر،بهداشت و سلامت،رفاه و تامین اجتماعی،ورزش،کشاورزی و منابع طبیعی،آب،صنایع،محیط زیست،انرژی،ارتباطات،مسکن و عمران شهری و راه سازی در این جلسه قرائت شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد